Rubrikmakeri

2011-09-20, kl. 07.00

Systembolaget har verkligen hjälpt rubriksättarna med fyndig rubrik - det är bara
Expressen som inte har "hemkört" i rubriken. Fast jag ser när jag klistrar in länken att där har de också "hemkört". Men i NSD kan ni se hur roligt det kan bli en försmak om kommande revyer?

Apopå rubriker så ser jag i Kuriren att "lungt möte slutade i häftig ordstrid" - själv stavar jag det lugnt.

Fast tillvaron just nu är långtifrån lugn – har just blivit utkastad från Telia – igen. Det har varit okej ett par dar nu men nu börjar tydligen eländet. Skriver i word nu.

Stressad är jag också – för jag har sovit som en prinsessa efter gårdagens massage. Ända till halvsex. Möttes av intensivt regnande. Smattrade mot fönstrena – normalt mysigt – men inte precis då jag putsat fönstrena.

För att återgå till rubrikerna så var det väl fyndigt med ”Katten skjuter rygg” – med foto av Yvonne Stålnacke. Handlar om kvarteret Katten . Folkets Hus tomten – som nu får majoritetens godkännande för 15 våningar. Kan tyckas oviktigt om det är 12 eller 15 – men principiellt oroande att politiken inte lyssnar på professionen då stan utformas. Vi har nog av felbyggnationer i den här stan.

Uppblåst och lite hybris (sånt brukar straffa sig) – tänker jag när jag läser gästkrönikören i Kuriren – väl förmodligen moderat. Hon skriver om moderaterna som sveriges största parti. Kan undra vilket belägg hon har för det?

Väl skodd på fötterna tycker jag Anders Köjs är i sin krönika idag. Han sågar Idol – med Bard & co vid fotknölarna. Själv har jag undvikit programmet efter att ha fått målande beskrivningar av de kränkningar de fyras gäng ägnat sig åt. Men sett tillräckligt för att helt hålla med Anders!

Noterar att en personal inom äldreomsorgen i Luleå har sovit under arbetstid. Och har trots tillsägning fortsatt med sitt beteende. Dags att sätta ned foten och markera. Vi kan inte ha vilka slashasar som helst att ta hand om våra gamlingar.

Själv ska jag – enligt Kurirens horoskop – utrusta mig med tålamod i ett viktigt ärende, Någon tycks vilja bli av med mig. Undrar vem det kan vara? Tips?

Västbackens Lisa gratuleras på namnsdagen. Och idag skulle faster Lisa – som egentligen hette Elise haft namnsdag – dubbelnamnsdag alltså.

Nu ska jag försöka klistra in detta i min blogg – ni lär ju inte upptäcka om jag misslyckas.

Sen blir det jobb och träning. Mer är inte planerat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback