Georgdagen

2012-04-23, kl. 06.30

Georgdagen som han Georg nu delar med Göran. Fast när farmor Elma föddes 1921 då var det Georg för hela slanten. Jens farmor förstås - död sen många år - 9 kanske?

Och söndagen den bara försvann - snabbt. Hemma på förmiddagen, besök hos en vän efter lunch och hjälp med deklarationen bland annat. Sen var det passande nog svartaxi från Östergatan till Västbacken. Men hämtning av ytterligare passagerare i Antnäs - Lisas kompis. Ja, jag hann en stund på jobbet efter Västbacken.

Och nu måndag - och inget sommardäcksväder idag heller. Minus 3 och riktigt gråmlet. Nästan så jag är förvånad över att det inte snöar?

I det gråmulna vädret bidrar inte
den här opnionsmätningen till något ljus precis. Men jag tycker media överdriver om sossarnas framgångar. Det här ska väl egentligen vara normalläget - Juholt var undantaget. Minns det enorma övertaget som de rödgröna hade bara månader från valet. Då var alliansen inte bara i brygga utan rent uträknade.

Ny medicin mot cancer får stå för "upplysningen" denna morgon. Kan säkert betyda jättemycket - behandlingsskadorna är ju betydande.

Debuten inte alltför lyckad - Kurirens ledare idag med vikarierande Jonas Grafström. Inte dålig direkt - men rätt ointressant ämne att göra en ledare av, Därför blir också de jämförelser som ska bevisa att äganderätten avskaffar fattigdomen något konstlade och haltande. Och nu är det väl inte skrbenten själv som redigerar sidan - men vem kom på att avskaffandet av den mest extrema fattigdomen i världen skulle illustreras av en Mercedez?

Annars är det mesta åt helsicke. Inte en enda träning förra veckan. Vikten är fn onämnbar. Egentligen ska jag och väga in i dag - men varför idka självplågeri?

Men nu är det en ny vecka och nya mål och utmaningar! Träning ska det iaf  bli - en vecka utan är ungefär gränsen för att jag ska kunna hålla mig igång. Märkligt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback