Köbildning

2012-04-21, kl. 08.30

Inser att jag måste skippa bloggskrivandet idag - iaf skjuta upp det. Bör ställa mig i duschen innan Sara och Lisa vaknar och gör detsamma. Köbildning kan uppstå denna morgon.

Iaf hinner jag berätta att jag är totalt insnöad idag - några elaka som nu tänker - väl inget nytt. Men den här gången är det rent fysiskt.

Jag steg faktiskt upp klockan 6 - eller snarare ska jag väl säga att jag låg kvar till klockan 6 då jag levde i föreställningen att det var söndag.

Nåväl Lilly hade hämtat tidningarna och jag fick kolla tempen genom fönstret - minus 1 då - ar nu recuderats till minus 0,1- Härfint nära att snön övergår till regn alltså. En nåd att stilla bedja om.

Det mest spännade som hände igår var väl Arkelstens avgång. Och jag misstänker att drevet går nu för att hitta den verkliga orsaken. När jag ser syndalistan med allt från bjudresor till historieförfalskning så förstår man ju att "saningen" bakom denna avgång kommer att kräva mycket rubrikfärger.

Men nu till duschen. De unga damerna ska avvika framemot lunchtid - få se om det blr en spännande resa med mig och min sommardäcksskodda bil eller om vi fixar det på annat sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback