Gå och bada!

2012-08-21. kl. 07.00
 
Nu drar jag till med den religiösa varanten av "dra åt helvete" - "Gå och  bada" eller "dra ändå längst in i blåbärsskogen" - den senare en svordom i tiden.
 
Fast först får jag väl artigt hälsa Johan Eriksson "hem" till rätt ledarsida. Men inte hem med som dravel som en alliansvalsedel - valmanifest - JA - valsedel NEJ. Och själv har jag aldrig hört ekonomin som skäl för att vara emot. Själv har jag inte ens tänkt på det.
 
Förvisso finns ett antal allmänborgerliga väljare som skulle gilla det - men de röstar nog iaf på något av allianspartierna. Men vi är ett antal personer som aldrig i livet skulle rösta på ett "alliansparti" - och det skulle nog vara tillräckligt för att spela bort en alliansvalseger!
 
Sen är det nog så att tiden 2 år till valet gör såna här spekulationer orealistiska - partiernas stadgar lägger hinder i vägen - och tar tid att förändra.
 
Och nu har datorn strulat så alla min datortid är förbrukad. Försökte kopiera och klistra in lite "kludd" från ledarsidan. Lite kvarglömt skrot somrubriken "Hej jag heter krönika" och en rubrik med en massa oläsbara bokstadskombinationer. Om ni går in snabbt nu så kanske ni hinner se det innan de rättar - en av "inläggen" var undertecknade "Bamse".
 
Ialla fall strulade detta till det för mig - envis som jag är skulle det bara klistras in - och jag fick det inte att funka efter massor med nedlagd tid.
 
Jon och Jonna gratuleras på namnsdagen. Hade inte hittat Jon då Jens föddes - annars hade han nog hetat så.
 
Dagen igår var bra - såtillvida att det blev träning. Sen har jag dock mest sovit. Från 18-21 och sen uppe en stund och sen sovit - för länge - till halvsex.
 
Idag ska jag ha ett valberedarsamtal med B i Sundsvall, skriva au-protokollet färdigt. Förutom rutinuppgifterna på morgonkvisten lär jag inte hinna mycket mer. Och så ska jag försöka lägga in en träning - sthlm på fredag så må, tis, tors kan väl bli bra!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback