Bra landstinget!

2012-02-23, kl. 06.30

Har svårt att erkänna det. Jag är ju en stark person som står emot och klarar det mesta. Kaxig i helgen till Anne att nog fick hon vara nära mig - inte biter så simpelt som lite förkylning på mig. Men nu är det bara att lägga mig platt och erkänna - jag är rejält förkyld med lite feber tom. Idag blir det bara några "måsten" sen hem till soffan.

Eftersom jag både ska vara "svarttaxi" och hinna skotta lite snö får morgonens bloggreflekterande i stort sett vara. Jag reflekterar rätt bra med snöskoveln i hand också.

Dock kan jag inte låta bli att skriva att väntan nu verkar vara över. Idag kommer "Regina" eller "Elvis".
Kronprinsessan inne för förlossning. Och media rusar dit - lite små tjenligt att det får rycka ut en tidig morgon. Har väl fördomar om att journalister inte är morgonpigga?

Inte ofta jag har anledning att skriva "bra landstinget" - men läser nu att de ska införa parkeringsavgifter på delar av parkeringarna - och med motorvärmare. Hoppas nu bara att det inser att det är helt nödvändigt med moderna parkeringsmätare där du betalar i efterskott.

Och prins Daniel ska hålla presskonferens klockan 07.00 - med andra ord är nog våran tronföljare redan född! Ut och riva lite i snön så jag hinner in till klockan 7.

Ha en bra dag - tänk på att du upplever en historisk dag idag - som framöver kommer att vara allmän flaggdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback