"Fastan" inledd

2012-02-27. kl. 06.00

Möts av 20 minusgrader - härligt. Det ska vara tufft och hårt nu när "fastan" inleds. Efter gårdagens - och för den delen lördagens också - blir det nu återgång till propointsdiet. Tur att jag har skäl att inte gå till Viktväktarna idag ´- det är knappt jag kommer att våga upp på min egen våg i ensamheten. Fast jag är så nyfiken - måste se vad 2 dagars frossandet gett för plus.

Plus i kanten för att jag inte rört min bil på två dagar. Med andra ord inte lämnat Bärigårns revir. Inser för övrigt att min stavning av "Bärigårn" ger en något felaktig historisk bild av namnet. Eftersom gårdsnamnet (troligen) kommer från en ägare som hette Berg - men i min värld blir översättningen från talspråket en skrivning med ä.

Inte mycket att läsa i tidningarna idag. Inte ens en bild av prinsessan Estelle. Nu ogillar jag hovet - nog borde de ha fixat några bilder nu. Nästan så jag tror de vill ha fotografer hängande i träden i Hagaparken.

Kuriren toppar med läkaren som blivit avstängd på grund av Kurirens avslöjanden. Nu tas även polisutredningen upp.

NSD har en artikel om sveriges mest hatade myndighet - Försäkringskassan. En kvinna som missat ersättning för att hon inte ställt rätt fråga.

Idag hurrar jag för Lars-Ingvar i Älvsbyn som fyller år. Hipp, hipp, hurra! Och Lage har namnsdag - grattis. Verkar som om chansen att få vara ensamt namnsdagsbarn ökar ju kortare namn det är. jmf Pia.

Min dag ska inledas med tandläkarbesök - inte bästa önskestarten på veckan. Men när det är gjort ser jag en ljusnande framtid. Med jobb och träning. Och däremellan studiebesök på kommunfullmäktige. Första gången sen jag slutade 2008. Få se om det framkallar några stressymptom?

Njut av måndagen - och vila och förbered er på frieri den 29 - för er som det är aktuellt för. För er som trodde att skottdagen redan infallit och att det var kört - kan jag informera om att det ändrades redan 1999.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Så glad att du var med oss i dag Ylva..Bamsekram!

2012-02-27 @ 19:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback