Juhol, Juholt, Juholt...

2012-01-21, kl. 07.00

Möts av Juholt överallt. Till och med båda lokaltidningarna toppar med Juholt. Och som lök på laxen sänds Fråga Doktorns intervju med Juholt i repris på TV.

Det senare måste kännas extra tungt för Juholt anhängarna - inga grodor alls och en charmerande person. Men programmet hade nog måst sändas i repris varenda dag - och frågan om det hjälpt iaf?

För visst blir det avgång idag?

Frågan verkar dock inte engagera särskilt i Norrbotten - 334 deltagare i
Kurirens enkätundersökning. Men visst är det uppseendeväckande att bara 21% tycker att han kan sitta kvar?

Ingen av tidningarna har länkat till de lokala nyhetsartiklarna om Juholt. Men enkäten bland kommunalråden i NSD rekommenderas till läsning. Ingen vågar säga något förrän man fått klartecken från Sveavägen. Leden är slutna.

Jag gillar egentligen inte pennfajter mellan ledarsidor - men idag var "klon" i Kurirens ledare faktiskt citaten från PT och Bengt-Urban Fransson. Brukar ögna PT:s ledare - men blev så uppenbart så himla naivt skrivet av "Bubbe". Har ändå hållit honom som "förnyare" - men de svartvita beskrivningar han lämnat ifrån sig är ju rent barnsliga. Helt i klass med Ulla Ölvebros beskrivningar på sin tid.

Såg en rätt ledande socialdemokrat skriva om att det var en sorgsen dag idag - vederbörande skulle till "storstan". Kan undra om det har med Juholt att göra? Men det kan väl finnas andra sorgligheter - även för en sosse.

Nä nu över till livets väsentligheter. Grattis till Karolina Westbrandt som fyller 30 år idag - och som firar födelsedagen i USA.

Agnes och Agneta har namndag - grattis till er alla som jag känner.

Har sovit länge idag - trots en rejäl middagsvila igår. Men behöver alla krafter idag. Ska till Hälsans Hus och heja fram Lisa och hennes kompisar i en minibasketturnering - den lär hålla på till fram på eftermiddagen. Ikväll blir det middag på lokal i trevligt sällskap.

För övrigt är det kanske på sin plats att gratulera Piteå som fick vara med i På Spåret igår. I gott sällskap med såna framstående orter som Härnösand - och Kalix.

Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback