Oordning

2012-01-24, kl. 07.00

Oordning på morgonen också - somnade om till tio i sex - men det är ju en baggis jämförelsevis. Mer oroad att "autopiloten" inte funkade. Inställd att passera bilen på väg till tidningslådan - för att knäppa igång motorvärmaren. Fick en obehaglig känsla av att jag inte tagit den turen - och så var det. Men vi har knappast minus 28 här - som i Jukkasjärvi - så det ska nog funka ändå.

Och Kuriren bidrar till att göra en "dagavill" - vad gör
Lotta Gröning på ledarsidan en tisdag?

Måndagen börjar ju milt sagt med en rivstart - men 3 morgontimmar bara borta så där. Men jag var på jobbet före 9 iaf. Hann med en träning på eftermiddagen också - prövade på Gammelstan igår. Inget löpband och inga hantlar - och en maskin som hette likadant - 8B - men såg ut och funkade lite annorlunda?

Basket i Råneå på kvällen. Jag vet - det är inte lönt att klaga på domare - men det är trist med dåliga domare - särskilt när "dåligheten" gynnar hemmalaget. Imponerad av tjejernas förmåga att bita ihop och inte verbalt ge uttryck för vad de kände.

Noterar att NSD:s ledarsida idag inte har ett enda ord om Juholt eller s-krisen. Men det är ju skönt att slippa läsa så patetiska ledare som den i Piteå-Tidningen igår. Juholt som martyr - han ska inte ha avgått förgäves. Det är medias fel - hittade på regelverk om bostadsbidragen som inte fanns. Herregud - ser man inte den röda tråden på OMDÖMESLÖSHET.

Intressant fråga i TV just nu - hur kommer det sig att både centern och vänstern har flera kandidater som säger sig vilja bli partiledare - medan sossarna inte har någon som kliver fram?

Intressant också att det först nu efter några dagar nämns om möjligheten till extra kongress - tala om att det är oordning att man inte har några regler som styr upp en sån här process.

Nu brådskar det att få till en transportlösning i Kiruna - oacceptabelt med 2 incidenter på två veckor. Två fall som lika gärna hade kunnat få en annan och tragisk upplösning. Borde inte vara längre bort än ett telefonsamtal att ordna jour för en flygledare!

Nu brådskar det här också - även om jag bara har 1,5 att jobba igen. Thomas ska hämtas på bilverkstaden kl 09.25 - och innan dess ska jag hunnit till jobbet.

Förhoppningsvis ska jag hinna med en "riktig" träning idag - men löpband så jag får svettas lite grann.

Erika gratuleras på namndagen - och en önskan till er alla om en bra dag - fira den ni också - den kommer aldrig igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback