TOTALT insnöad

2012-01-03, kl. 06.00

Finns ju en viss risk med den rubriceringen - men efter en tur till postlådorna kan det inte bli annat. Så klart inga tidningar - det hade varit en övermänsklig uppgift att leverera dem idag.

Har nu ögnat e-kopiorna - men det är ju som att fisa och hålla för - om man nu får skriva så "fult".

Igår blev det en timmes snöskottning - och de högar jag drog ihop då har i princip blåst tillbak - trots att det var ganska tung och blöt snö. Nå iaf var det en skön motion - och behövlig. Några gymredskap äntrades inte igår heller - fick bara teknikångest då jag tittade in på åbäkena - löpband och trampmaskiner eller vad de nu kallas. Det blev bokning av instruktör till onsdag kl. 13 - och 200 meter sim. Så det satt bra med 1 timmes promenerande med snöskoveln.

En viss deppighet infann sig igårkväll - varför vet jag inte. Men det här är inte min årstid. Återkommer i slutet av februari då det finns hopp om livet. Skulle kännas bättre faktiskt om det blev lite rejält kallt. Nå soffan fick en kompis och jag hamnade på den ena filmen efter den andra  och däremellan slumrade jag lite också. Slutlien hamnade jag på "tro, hopp och kärlek" som inte slutade förrän klockan 1.

"Depressionen" kom sig bland annat av att jag upptäckte att kabel-tv inte består oss med kanal 10 som behövs för JVM. Nu är det klart att vi möter Finland ikväll - så det problemet måste åtgärdas på något sätt. Viaplay - eller heter det möjligen viasat -  för 79 kr ska visst vara möjligt.

Nå nu ska jag ge mig ut i snösvängen - skönt iaf att kontoret officiellt är stängt mellandagarna - nu behöver jag inte stressa utan kan ta eftermiddagsskiftet.

Fö har jag hunnit notera misstänkt mord i Haparanda - eller närmare bestämt Vojakkala vilket väl gör det än mer spektakulärt. Som om det inte räckte med den tragiskt dödsolyckan med 16-åringen. Minst 2 onödiga dödsfall på 2 dagar - anledning till deppighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback