En "skavder"

2012-06-07, kl. 06.30

Inte måndag idag - fastän det var "söndag" igår. Och inte känns det som torsdag heller - fast det var onsdag igår -
en riktig "skvader" - en fantasidag.

Igår - Nationaldagsfirande vid lunchtid - marsch från Floras till stadsparken - trevligt, Mycket folk - faktiskt - mer än vad man kunde vänta sig med tanke på vädret. Och ändå saknas fortfarande kringaktiviteterna - i år fanns dock ansiktsmålning - ett steg i rätt riktining.

Sen var jag på fotboll ut i Munksund - en udda belägen fotbollsplan som dock hade anknytning till Idrottsparken - vilket väl kanske gör den lite mindre udda belägen. Men för oss som inte varit där hyfsat svår att hitta. Lisas lag förlorade mot PIF/Munksund.

Som parentes kan nämnas att alla fotbollsplaner i Piteå som ska ingå i PSG - start 30/6 - är avstängda från allt spel. Har regnat på mycket att man är rädd att springa sönder dem innan den stora turneringen. Därav vår "förvisning".

Så hann vi förbi Likoarenan och se Saras lag spela oavgjort mot Rutvik. Hema först vid 21-tiden.

Och oavsett måndag eller torsdag var det en glädjens morgon - men strålande sol. Första riktiga på en hel vecka. Och tyvärr - om ni nu ska tro yr.no så håller det bara i sig till lunch. Men det innebär iaf en solig examensdag på Alviksskolan.

Är nämligen flexledig för att fira att Lisa (och Sara i morgon) får sommarlov.

Inte bara vädret som gladde - tillslag mot langare är en av mina favoriter.

Och idag gläds jag med Anders W som har födelsedag - grattis. Och grattis till Robert och Robin som har namndag idag. Grattis.

Nu examen och fika på Västbacken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback