Steget efter

2012-06-25, kl. 05.30
 
Lönedag idag  hipp, hipp, hurra. Annars har morgonen börjat med att jag var steget efter. Steget efter tant Lilly som stod färdig med rollatorn kl. 03.50 när jag försiktigt kikade ut i hallen. Så hon hämtade in tidningarna . Dock stack jag ut bararmen och hann känna att det inte var något badstrandsväder idag. Skönt för jag har "städslat" Sara och Lisa och komma och röja på jobbet. Bra sätt att inleda semestern - idell arbetsledning! Och ett och annat drag med trasan även för min del lär det väl också bli,
 
För övrigt inledde jag redan igår - med att packa ihop prylar till Kirunafestivalen - och i väntan på Anne blev det lite städ och plock.
 
Och inte var det värme för något morgonkaffe ute denna morgon - i sällskap med gårdsharen heller!
 
Trista rubriker - men det visste jag ju redan - dödskrasch vid Överkalix. Men nu är grabben namngiven också - i papperstidningen - finns alltså nu ett antal personer av kött och blod som funderar - VARFÖR?
 
Skum olycka vid Antnäs - lite otydlig rapportering - både om varför och skadornas allvar. Bromsspår som tyder på punka - men hur svåra skador kan det bli bara av att köra ut på en åker? Fast kan det se ut som de åkt nedcabbat? Fast omläsning i pappers ger vid handen att det är räddningstjänsten som "nedcabbat" Dodgen - och att man åkt rakt igenom mittvajern. Förklarar en och annan skada!
 
Och för er som ännu inte lyssnat till midsommardagens Sommarpratare - Anja Pärson - GÖR DET! Svårt att sätta ord på det; starkt och berörande. Magiskt och mäktigt. Och ändå så enkelt och rakt! Speglade också ett respektfullt förhållande mellan Anja och media - förhoppningsvis därför Anja sjäv kunde välja att sätta rubrikerna! Rekommenderas särskilt till såna som fortfarande har svårt för samkönade förhållanden.
 
Idag gratulerar jag särkilt Anna-Greta Widmark - födelsedag idag. grattis och kramar. Annars är det David och Salomon som har namnsdag. Känns som om det är någon biblisk anledning till att det har namnsdag på samma dag?
 
Ha en bra måndag - och särskilt bra till er som liksom jag påbörjar semestern nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback