Nada

2012-03-11, kl. 08.00

Om man missat - medvetet - både "mello" (som numer verkar vara det officiella namnet på Melodifestivalen) och slutspelshockyen har man ju inget att tillföra världen. Kan ju inte ens diskutera om rätt låt/lag vann.

Själv var jag i Råneå hela eftermiddagen och en bit in på kvällen. Bestods med två segermatcher - ABK mot Boden rosa och Gladan röda. Så nu är tjejerna gruppsegrare och sämst trea i turneringen. Ska snart börja "terra" mamma Lotta och syster Sara med sms och fråga om ställningarna.

Med detta som bakgrund har jag minsann
nada att skriva om heller. Här påstås att "nada" kommer från spanskan och någon knytning till latinet - om jag minns rätt. Själv har jag varit helt övertygad om att det kommer från bondskan i allmänhet och Pitebondskan i synnhet?

He - alltid dyker det upp något - skulle kolla in vem som har namnsdag idag. NSD lördag låg framme - till vänster på Familjeliv påstås att Edvin och Egon har namnsdag "idag". Till höger på uppslaget kan vi läsa namnsdagskrysset tillsamman med edla och Ada. Helgarderat verkar det alltså som.

Ha en bra söndag - själv känner jag mig helt "borta" - vet knappt vad som händer. Förutom den superviktiga Leos Cup i Råneå så är det väl sista tävlingen för Helen Ekholm idag. Iaf lägger hon av efter den här säsongen - inte helt oväntat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback