Nära slutet

2012-03-17, kl. 06.30

Rena dysterkvistrubriker - igår "sista chansen" när Postkodlotteriet gick till stora arkivet. Idag möts jag av rurikerna om att "
Nu är slutet nära för Luleå" och såna fyndigheter som att slutspelet blev slutspelat för Luleå. Måste ju tillstå att det ser illa ut - men jag har ju varnat - sluta jubla för framgångarna i grundspelet - spara krafterna. Och så att välja AIK - vinner gärna mot dessa - men absolut värsta laget att förlora mot. Fy fan också - som Janne Sandström säger.

Dystert på riktigt med det försvunna planet i Kiruna - känslorna är kluvna - så länge man inte hittat vraket så finns hoppet på något sätt. Vill tro på mirakel - och visst är det ändå skönt att det sista som lämnar oss människor är hoppet. Därför känns det inte alls kul att höra att man hittat vrakdelar - som fortfarande luktar flygbränsle - hm.

Verkar fö som om man helt missat att bygga upp en mediatjänst. Och media utestängda från Kebnekaise fjällsttation - i den mån det nu finns några team där? Nord-Nytt skulle iaf skicka upp folk idag. När Rapport skulle sända fick man ingen kontakt med reporter Fredriksson.

Hämtade tidningarna vid 4-snåret. Helt okej väder - och bästa traktorn hade varit och slätat till vägen - putsat bort snösörjan.

Gick just och funderade om jag skulle behöva/få skotta någon mer snö i vinter? Tittade ut - så illsnöade det - vilket det gör än - men det verkar inte dra så mycket - strax under nollstrecket.

Idag är det ledig dag. Ska röja i köksregionen - kanske baka en limpa - brukar göra det när det blivit fint och rent i köket - som om jag är allergisk mot det läget. Sen har jag tänkt mig att isrensa lite runt brevlådorna och soptunnorna. En annan god tanke är att göra en snabbvisit på Actic och köra mitt program. Har ju kört två gånger i veckan - men det är ju inte förbjudet med tre.

Sen får jag väl stå standby med "svarttaxin" - pappan Jens nere i Malmö och debatterar fertilitetsfrågor. Och mamman sitter med stor och klumpig stödpjäxa på gasfoten.

Och så kan jag väl hoppas på att solen sticker fram -  fast just nu är det då ett riktigt mul! Ha en bra lördag. Och heter du Gertrud så är det din dag idag - grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback