Allt går att sälja...

2012-05-24, kl. 07.00

..fast jag menar förstås smuggla. Senaste kapet som tullen gjort är blöjor - som smugglas från Norge via Sverige till Lettland (tror jag det var). Enda som var värt att länka så då förstår ni nyhetssläget idag - iaf i kvällstidningarnas.

Onsdagen förflöt som den skulle - tom bättre. Den dyra tunikan jag lånat hem fick jag ingen känsla för så jag var tillbak och lyckades faktiskt byta till en som var tusen spänn billigare.

Lite segt att lämna jobbet - motstånd mot träningen - men till slut kom jag iväg. Och körde mitt pass. Lite bökigt då övre - min ordinarie - hallen var stängd för golvomläggning. Ytterligare skäl att låta bli - men jag gjorde det - och är nöjd.

Sen så vet jag inge mera - som Cornelius sjöng från kolonin. I princip kan jag säga samma - lite TV och sen somnade jag. Ett tolvtimmarspass igen - iaf nästan.

Båda tidningarna toppar med samhällets baksidor. Kuriren med Esa Rano - och en intervju som gjorts med den 23-åring som nu sitter anhållen misstänkt för mordet. Läskiga detaljer om hur dessa gossar ägnar sig åt giftormar - för att komma åt ormarnas gift.

Och NSD fortsätter sin
serie om Quick. Läsningen av denna artikel får mig bara att komma fram till slutsatsen att man inte kan tro på någonting som man inte själv säkrat. Läs gärna historien om den stulna cykeln som används som "bevis" för att bevisa helt motsatta uppgifter.

Det känns som om det brinner lite för mycket nu. Bilbrand vid tågstationen, bilbrand på 97:an och husvagnsbrand vid "Tyskmagasinen". Ingen spridningsrisk vid det senast nämnda - vilket vi nog är en del som tycker är tråkigt. Fast å andra kan historien inte raderas ut så lätt.

Ivan och Vanja har namnsdag - lite ryskt över det hela - men stort grattis!!


Och så har jag "soskat" på så nu hr Esa Rano gjort debut även på nättidningen.

Så nu är det dags att starta arbetsdagen - idag blir det en snutt jobb, föreläsningslunch med Liberala Kvinnor, en snutt jobb till - inköpsresa med thomas - och sen förhoppningsvis en snutt träning.

Ha en bra torsdag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback