Åter vardagen

2012-05-21, kl. 07.00

Åter till vardagen efter en riktigt avkopplande minisemester. Och vilken slutdag igår - med två kanonspännande matcher - semin vanns efter förlängning då det stod 27-27 i full tid. Mot Huddinge som blev mäkta förvånade att bli utpetade av ett okänt uppstickarlag från norr. Och sen "tuggade" tjejerna i sig Alviks 97:or av bara farten.

Vann alltså B-finalen så gänget drog hemåt viftandes med en stor pokal!

Har varit som att leva ett liv i en annan bubbla - mat, transporter, basket, sova. Räkna tjejer så att vi alla 13 fanns med efter av och påstigningar.

Nu försöker jag sakta ta till mig hur vardagen brukar se ut. Upp klockan 5 kom jag iaf. Men borde väl varit uppe en halvtimme tidigare. Är ju utan bil denna morgon - ska hämtas från sin service på Bosses Bil & motor.

Till vardagen hör väl också att ägna lite tid till ledarsidorna. Funderar över om jag missat något? Varför "drabbas" vi av Gary Bergqvist varje dag nu? Inte för att jag (väl?) har något emot det men undrar varför? Och varför Jonas Grafströms vikariat sträckte sig till ungefär ett par dagar? Det var väl inget större fel på hans ledare? Riktigt lovande början!
 
Dagens ledare om domen mot Expressen.
Absurd kallas den. Och jag håller med. Visst - det finns en lagparagraf om att det är straffbart att införskaffa vapen illegalt - men så många luckor som det finns i lagen så borde man kunnat öppna en sån i detta fall. Syftet är och var ju faktiskt gott!

Mycket mer än så här hinner jag inte skriva idag - men gratulera Konstantin och Conny hinner jag förtås. Grattis, grattis!

Nu ska jag försöka snabba på att göra mig färdig och hitta en buss mot stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback