Ett S betyder så mycket

2012-05-08, kl. 06.45

Ett S betyder på mycket? Ja det gav mig några minuters bryderi i morse. "En länk saknas" hävdar länspolismästaren och vill ha en "försvarsenhet" till. Apropå etableringen av migrationsdomstolen! Fick ägna tid att läsa en artikel jag annars bara ögnat. Och fnös efter att ha läst den - vad menar karln? Till jag upptäcker att det saknas ett s i "försvarsenhet" - vilket genast ger det mer förståbara försvarsenhet.

Innan jag går vidare med tisdag kan jag konstatera att min lediga måndag väl fick inslag av jobb - annat var väl inte att vänta. Men ändå - mycket privat tid med olika humörpåverkan. "Soskade" hemma någon timme och åkte i väg vid halvelva. Inhandling på Kvantum - veckohandling - jobbet en sväng - sen Viktväktarna - humörnedsättande - nya tag. Direkt till träningen kändes riktigt bra. Dock ville inte kroppen träna alls - ont överallt. Men körde ändå igenom det - humörhöjande. Jobbet ytterligar en sväng - därefter till Bosses Bil för att fixa en tid för service.

Kvällen i stort - nyheter, fråga doktorn  och hockey.

Märkligt med frost när termometern visade plus 7 grader. Undrar varför jag aldrig märkt det tidigare - att solens varma strålar slickar termometern åtminstone vid 5-tiden.

Men det blir nog en strålande dag iaf.

Åke har namnsdag - och då borde Birgit Stöckels "Åke" fylla några år. Väl inte klokt att börja gissa antal år - men Birgit var ju fortfarande kvar i landstinget - så fler än 2 år fyller han iaf. Grattis grabben!

Apropå grabbar så fick moderaterna i länet sin första kvinnliga ordförande någonsin - Linda Frohm - grattis! Men på Kurirens ledarsida väntar vi fortfarande. Eller kan någon som är äldre och visare än mig tala om om det någonsin förekommit en kvinna här? Nu trodde jag att vi iaf skulle få uppleva en lokal grabb - Jonas Grafström - men det blev minsann bara några lösryckta inhopp. Ett par tre ledare - kan det kallas vikariat? Idag är det Gary Bergqvist som så många andra
dissikerar partiledaredebatten.

Vilket också NSD:s ledarskribent gör. Som finner anledning att försvara Löfvens lågmäldhet. Och för att få effekt av den så hävdar han att alliansföreträdarna skrek i munnen på varandra om energipolitiken. Känner jag inte igen!

Tänk - jag hinner skriva mindre och mindre varje morgon. Nu är det minsann hög tid att börja göra sig klar för jobbet.

Men skickar först en grattishälsning till min kusin Fia i Bollnäs. Och hoppas att moster läser fvb.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback