Flexdag

2012-05-25, kl. 08.00

Flexar idag - tidskontot mer än rågat - men lite svårt att slita sig ändå - det finns alltid små saker som ska åtgärdas. Ska se om det är enklare att reglera genom att ta lediga fredag - iaf under denna ljuvliga period.

Dåliga nyheter via TV -
min bank SHB har fått nedvärderad kreditvärdighet - om man nu kan uttrycka sig så. Vad det innebär för kunderna kan inte vår finansmarknadsminister.

En bakåtblick säger att dagen igår var jättebra - trots att det inte blev någon träning. Hann bra på jobbet - och hade några trevliga besök också. Var ut med Thomas och investerade i ny kaffebryggare, termosar med mera. Men kvällen som vanligt - hinner i princip ingenting innan John Blund blir väldigt närgången och påflugen, Men skönt med mer av normalkonsumtion av sömn mot vad det var tidigare - under allt för många år.

Har dock blivit ett dåligt tecken att "Godmorgon, alla läsare" numer ofta ligger ute innan jag närmat mig bloggen.

Kuriren toppar annars med en nyhet jag fick via Thomas igår - konkursen för betongföretaget från Öjebyn kommer att få vida konsekvenser.

Och NSD toppar med en annan strejk - norsk tågledarstrejk som slår hårt mot LKAB.

Tur iaf att det inte gick samma väg för Loreen som för Tre Kronor - igår gick hon vidare till final till lycka för en massa människor tydligen. Blir lite stolt när jag läser att hon så långt hon kunnat protesterat mot regimen. Men jag hörde på TV om en som varit på plats att det inte var mycket av kvällstidningarnas skriverier som hade med sanningen att göra - får dock hoppas det inte gällde den biten - om protesterna.

Ja - du ska jag ta itu med hemarbetet. Vi gratulerar först Urban - grattis. Och tänker på att Urban, vilhelmina och blenda skola sommaren lenda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback