Liberal ledare - i NSD!!!

2012-05-23, kl. 07.00

"I själva verket handlar det ju om ett samspel mellan marknad och politik" - ja liberalare än så kan det väl inte uttryckas. Slutsatsen i ledaren efter att ha dissat både vänstern och högerns definition av företagandet. Ger er inte på OA nu - det är faktiskt "Kask
en" som ritat ned detta.

Nåväl gårdagen var en riktigt go dag det också - trots att det inte blev någon träning (något oroande). Däremot var jag med om dopet både direkt och i ett antal repriser.

Och vilken söt unge. Och helt lugn och cool - man nästan undrade om hon var nerdrogad. Men så fick man se den lilla vita tutten också - eller napp som man säger på finsvenska.

Själv blev jag så inspirerad av alla fina kläder och alla fina hatter (gud vad man saknar Agda Petterssons hattaffär) att jag landade vid Lindgrens. Och i skylten fanns förstås en hätig västklänning som jag bara tyckte att jag måste ha. Fast jag tog den på öppet köp - ska provas nu på morgonen.

Noterar att mitt negligerande av NSD:s dokumentär om fallet Quick nog var lite förhastat. I dagens avsnitt kan man läsa att JK öppnar för ny granskning. Visst kan jag hålla med Lambertsson - det hade varit f-n så mycket värre om en oskyldig fällts - men visst är det ett haveri för rättsväsendet om det är så att en oskyldig lyckats ta på sig en massa mord. NSD:s artikelserie nämndes fö i TV-nyheterna på morgonen.

Eso Eanos öde röner också intresse både i filmvärlden och i riksmedia. En nåd att stilla bedja om att norrbotten får uppmärksamhet för trevligare händelser!! Som den om att en luletjej blivit hovleverantör!

Kuriren toppar annars med en årligen återkommande nyhet - bristen på sjuksköterskor under semesterperioden. Men eftersom den nyheten inte är länkbar än servar jag er till en länk med bilder från dopet.

Idag hissar jag flaggan för redaktör Nilsén som fyller ett antal år idag - grattis grattis. Också till Desiree och Desideria som har namnsdag.

Har inte haft ordning på sovklockan denna morgon - heller. Men Kurirens horoskop ger mig visst hopp. "Inom räckhåll har du allt som behövs för en kursändring" - detta apropå att dom konstaterar att jag verkar vara min egen motståndare.

Nå nu ska jag prova nya kläderna - och hoppas att de inte faller mig på läppen. Lite onödigt dyra!

Ha en god mitt-i-veckan-dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback