Lite skåpmat

2012-05-26. kl. 22.00

Börjar bli rejält nervös. Nå inte Loreen - det skiter jag fullständigt i - den tävlingen. Men vore onekligen kul och de ryska tanterna vann!! Heja!! kan jag möjligen ringa och rösta!!

Nej det ska jag inte göra.

Bara säga att jag faktiskt på rikt börjar bli riktigt nervös. Bara att gå till kyrkan är ju en anspänning för en ogudaktig person som jag.

Dessutom ska jag träffa  mina konfirmationskompisar från 1962. Tänk er 50 år sen. Där kommer väl en massa tanter och farbröder som jag inte känner igen. Förmodligen kommer jag få en aha upplevelse om min egen ålder också - och om hur mycket (eller litet) vi alla har kvar på våra måttband. Till och med så att måttbandet redan tagit slut för åtminstone 3 av "konfakompisarna". Av någon outgrundlig anledning hade jag två minne av konfirmationen kort från två av dem?? Och inte av någon annan. Ett tecken - men för vad?

Nå vänner iaf kommer jag vara så nerväs i morgonbitti att jag lovar redan nu att inte skriva något på bloggen. Men kanske en rad på kvällen - om sinnena kommit till ro.

Och ni som har en mamma kvar i livet - se till att hedra henne hela dan i morgon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback