Mycket vill ha mer..

2012-05-15, kl. 07.00


..och fan vill ha fler.
SSU Norrbotten borde ha nästan en miljonkronor per år i stöd. I likhet med övriga ungdomspartier - 25 000 per mandat betalar landstinget ut för ungdomsverksamhet per år. Med sossarnas cirka 35 mandat är det inte långt från miljonen per år. Att det dessutom skulle finnas några utbildningspengar att söka tror jag inte ens finns i våra ungdomars värld - trots att deras stöd begränas till 75 000/år.

Ser att styrelseledamot Enander slår ifrån sig detta som några enskilda personers event. dåd. Styrelsen sägs absolut inte ha med detta att göra. Bullshit! Det är förstås styrelsen som beslutar vem som har befogenhet att söka såna här bidrag - och dessutom har ju organisationens revisorer ett stort ansvar  så klart.

Sofia och Sonja har namnsdag idag - grattis. Och visst heter hon så - Sofia - Carl Philips flamma. Fest på slotttet idag - grattis.

Bra dag igår - trots för mycket jobb - och för lite träning. Dvs ingen träning alls. Usch - det var så kallt och tråkigt att när jag väl kommit in i bilen var det bara Bärigårn som gällde.

Men jag jobbade undan som ett tok igår - så i dag  blir det mintid - 9-12 - och förhoppningsvis ska det ända i ett rejält träningspass.

Slår mig att jag fick hämta länken om SSU i PT - fick mig att kolla en gång till vem som skrivit något. Ja  Kuriren har en halvsida i papperstidningen - !"SSU Norrbotten i fuskhärva" - men inte en rad i NSD - inte ens en liten notis kan jag hitta? Är det verkligen så? En nyhet som fick genomslag i riksmedia - rapportsändningen igår?

Säg att jag missat någoti NSD - så jag inte ska behövä misstänka att även nyhetsflödet styr(S).

Nåväl - mycket mer jag velat kommentera - men nu är min tid ute - igen.

Och frågan är hur mycket - eller hur lite  -blogg jag kommer att hinna med. Misstänker att ett gäng baskettjejer kommer att kräva sitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback