Tiga är...

2012-05-12, kl. 09.00

guld. Blir helt häpen över hur miljönä
mndens ordförande Göran Öhman kan ha så dåligt omdöme att han har synpunkter på First Camps planer för Karlsvik när det är så uppenbart att han sitter på dubbla stolar och är riktigt jäkla jävig!!!! Absolut läge att kräva hans avgång! Mycket, mycket uppseendeväckande.

Själv har jag blivit på "häftad" på morgonen så det blir inte många rader här. Först sovit till klockan 7 och redan haft tre telefonsamtal. I och för sig alla trevliga - men tar tid.

Gårdagen var kanonbta - blev förstås en del jobb fast jag var ledig. Men i letandet efter adresser blev det en del förvecklingar som jag faktiskt inte riktigt rett ut än. iaf  Iaf fick det till följd att jag hamnade i långa telefonsamtal. Sen långlunch på Ormberget - men bäst av allt - blev veckans tredje träning.

Och långt från strålkastarsken och festivitas - som har sin plats - så finns det andra vars verklighet inte är så glamorös. Jag skrev om det igår tror jag - men fick glädjas ytterligare en gång i går - Aftonbladet hade tagit upp nyheten. Säkert i tron att det skulle kunna skyllas på alliansregeringen - vem kan tro att det är i en socialdemokratisk kommun vi behandlar våra minsta "små" på detta sätt?

Idag har svärdotter Lotta namnsdag - grattis. Och Jens springer göteborgsvarvet med startnr 7642, Kompis Erik har 1390 . håll koll på dem på TV.

Kerstin och jag ska bege oss till "tjörrgårn" med lite jord, gödning och plantor.

Blir nog en bra dag idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback