Ett skov av lathet

2012-11-14, kl. 06.15
 
Efter en energisk söndag med med bland annat kylskåpsrensning, syltkok, tvätt med mera är jag nu inne i ett riktigt latskov. Två kvällar å rad har jag inte lagt någon pinne i kors - vilat och  inte mer än orkat föda mig själv. Men bara man inte låter det stressa en så är det rätt skönt. Sett mycket TV.
 
Tisdagen förlöpte annars enligt planerna. Jobbförmiddag, lite ärenden på stan och träning. Och som sagt - ovanpå det en latkväll.
 
Idag började jag med positivt tänk. Glad i vädret - några minus och inget regn - inte ens en fuktdroppe i luften. Märkligt torrt och fins på vägarna - trots den rekordnederbörd som kommit.
 
Inte mycket att skriva hem om i tidningarna idag. Noterar dock att NSD nättidning är väl synkad med pappers dito. Om att Malmfälten kan bli utan polis nattetid. Låter inte som någon klok idé.
 
NSD har två insändare idag om Luleå energis sponsring av basketen. Tänkte länka till den ena som var en sån här Tyck till-insändare - men där befann sig minsann tuppen. De kommentarerna är säkert bra underhållning. Men undrar hur annars alerta NSD tänker när dagens Tycka-till-insändare alltid kommer väldigt sent på dagen?
 
Och apropå Pontushallen så är den ettan nyhet i Kuriren - på ett trist sätt - regnet vräker in i hallen. Nog kan jag undra hur det här ska sluta? Kommunen har varit snål och inte upphandlat väderskydd - om nu kommer Nåiden att kräva stilleståndsersättning av kommunen. Och kommunen kräver skadeständ för försening. Hur var det nu med råttan på repet? Förstås inte länkbar än - men läsvärd.
 
Nu åkte det här inlägget ut och publicerades - fingret slant. Dags att sluta då. Bara konstatera att båda tidningarna har feta bilder från hockeyn på ettan. Som nästan varje gång - och i min värld ser bilderna likadana ut varenda gång. Den här gången åkte dock Luleå på däng mot Skellefteå - vilket jag förstås noterade redan igårkväll. Får en scizofren känsla då jag gillar Skellefteå också. Får glädjas åt att Asplöven vann i förrgår.
 
Emil och Emilia har namnsdag idag - grattis.
 
För min del blir det en helt vanlig dag - med jobb och träning. Möjligen ska jag försöka vara lite duktig ikväll - städa skafferiet till exempel.
 
En bra dag önskar vi oss alla.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback