Hockeykross!

2012-11-25, kl. 08.00
 
Sovit länge och gott efter en intensiv lördag. Städade nägorlunda färdigt. Sen blev det ett par ärenden i stan. Och så loppis på Sporthallen i Antnäs. Loppis med Sara som blivit kvarlämnad med loppisbordet efter att Jens tagit med Lisa till Södertälje för basket. Något ABK-lag som spelade turnering och fått någon skadad så Lisa skulle ersätta. I all hast med flyg  och sen bil till Södertälje.
 
Fö mötte jag ett av mina tjugotalet kusinbarn - de från Koskullskulle. Dvs han mötte mig - för visst kände jag igen - men det tog en stund att placera. Först placera in hos rätt kusin och sen rätt barn också. Rätt lika varann. Men David med tjej tror jag att jag törs skriva.
 
Hämtat DN till kusinen - möttes av samma mörka surväder som verkar ha prenumererat på oss i höst. Får lust att trotsa all tradition och smälla upp adventsstakar och stjärnor.
 
Bland all misshandel, påkörningar, fyllerier så hittade jag den glada nyheten om att Luleå krossade Brynäs med 8- 1. Annars var det inte mycket att skriva om.
 
Från skidfronten igår var det väl rätt positivt - för alla utom de som ställt förväntningarna för högt. Kalla 4:a trots ett fall - och Hellner på pallen - 3:a. Med Northug på rejäl distans bakom sig. Nöjda väl?
 
Idag ser jag framemot stafetten - kan undra när den startar? Och så kan jag undra om Thomas som lyckligt tor Gällivare igår? Hörde av kusinbarnet David att det var många överkörda renar.
 
Katarina, Carina och Katrin - alla har de namnsdag enligt mors Blomsterkalender. Grattis alla tre.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback