Portad

2012-11-26, kl. 07.00
 
Har varit portad på bloggen - error. Men så kom jag på att googla fram login för blogg.se - och hittade den här ingången. Få se om det funkar ända fram till publicering?
 
Dock har jag ju kommit i lite tidsnöd - som vanligt - men några rader iaf.
 
Haft en riktigt ledig och bra helg - i dagarna 3. Kan mätas i nollbilkörning och noll mascara både fredag och söndag. Och en riktig anpassning till ett kommande pensionärsliv. Har tre ljusstakar och tre stjärnor klara att bara trycka på knapparna. Förstås så funkade inte fyra av sex - men har man levt med elektriker nära sig i släkten har man ju fått lära sig att klara sig själv. Bagarns barn ni vet...
 
En underbar dag för städning och pynt igår Tätt med orsaker att ta paus; damstafett, herrstafett, skidskyttestafett och så utförsåkning framåt kvällen.
 
Agenda stod också på min agenda. Tycker att Stefan Löfven verkar vara en både trevlig och rejäl person. Så det finns absolut inget elakt i min iakttagelse - men visst tusan är han lite bildlik Putin?
 
Ledarna i båda lokaltidningarna behandlar sossarnas förnyelse - som framtidsparti. Nä - det är absolut ingen förberedelse för samgående mellan tidningarna. Kuriren skriver förstås ned förslaget medan jag är lite förvånad att NSD inte kan uppbåda mer entusiasm inför "förnyelsen".
 
Bara lyfta på hatten för NSD:s grävblogg. Idag avslöjar de Filmpool Nord som lyckats förvändla antalet som sökt jobb till antal skapade jobb. Jobben har varit ett argument mot oss som ibland har ifrågasatt om det inte borde vara lite mindre skattepengar och mer komersiellt.
 
Vi lyfter också på hatten för Linus som har namnsdag idag -grattis.
 
Och så ser jag framemot att få följa veckans Kurirenbloggare - Ola Friman (med reservation för namnet - har lämnat ifrån mig Kuriren). Han som vet att det heter PUMLA inte julgranskulor. Och att det heter PLÄTTAR och PANNKAKA - och att plättar steks på spisen och pannkaka görs i ugn.
 
Stå nu ut med dagens surväder - framemot fredag kan det bli snö - och minus 18 nästa måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback