Inget att ord om

2012-10-03, kl. 06.30
 
Känns så - idag har jag inget att orda om. Konstaterar att gårdagen var bra - men nog är det mycket arbeta, träna, äta och SOVA! Fast några trevliga möten hann jag med igår. Var och hälsade på en vän på Fyren också - men hon sov så det besöket får jag göra o m idag och/eller i morgon.
 
Osvald och Evald har namnsdag idag - denna mörka oktobermorgon. Nej då - jag klagar verkigen inte - detta höstmörker har också sin tjusning. Särskilt när det är torrväder. Fast jag vet att jag snart kommer att börja surra om snö.
 
Inga hockeypojkar på tidningarns ettor idag - tydligen är supporten framgångsstyrd - för det blev 5-0 i baken mot Brynäs - fick jag för mig - resultatet står inte ens på ettan. Men det blev bara 0-1 - var tusan fick jag övriga fyra mål i från? Brynäs femte raka seger kanske spelar in.
 
Även ledarsidorna går i det stillsamma tempot - Kuriren om ryssland och arktis. Och lite allmänt om ryssarnas upprustning och vårt strategiskt utsatta läge. Och se upp för "kommunisternas" skrämelselinsändare om Nato och Afghanistan - kan vara vilseledande manövrar det också - så att "kompisarna" i ryssland får upprusta ifred. NSD och OA skriver om Perssson, Österberg - och Gunnarsbyn. Stillsamt även det - men två affärer i Gunnarsbyn kändes lite aha för mig.
 
Stillsamt kan man väl inte säga om att en kvinna avlidit på akutpsyk - men nu låter det iaf mindre dramatiskt än de första braskande rubrikerna. Men så klart inte mindre tragiskt för det.
 
Idag förlitar jag mig på Kurirens "stjärnor" - dagen börjar med bravur och jag tar ett litet kliv runt ett stort problem. Känns lovande!
 
Och dagen börjar med herrbesök på jobbet - han kommer med hammare och spik - bildlikt. Vi ska fixa upp en hylla. Inser nu att jag får träningsfritt idag - för Lisa ringde igår och behövde "taxi" in till stan och fotbollsavslutning i eftermiddag. Och själv har jag "besök hos bentäthetsmätaren" - 15.20 som det så fint heter. Och kan tänka att Lisa ska återforslas efter det.Men träningsfritt onsdag är okej - två träningar gjorda och det finns fyra dagar kvar att fylla!
 
Ha en bra onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback