Lillfakiren

2010-10-04, kl. 22.00
 
Imorgonbitti drar jag mot stockholm - med "lillfakien" - 06.35 - taxin hämtar 05.20. Säger "lillfakiren" för jag fick skällning på FB  ritiga fakiren går kl. 06.00 eller möjligen tidigare. Eftersom jag måste läsa tidningarna hinner jag inte blogga något.
 
Men gratta kusin Kerstin som fyller år idag hinner jag - grattis. Och mammas kusin Barbros man - Gunnar - fyller 83. Eftersom Gunnar Karlsson född 1929 - inskriven i mors blombok krävde lite detektivarbete för att veta vilken gunnar det var så är han minsann extra värd att fira.
 
Dagen idag har varit kanonbra. Mycket gjort på jobbet - och också en hel del privata grejor. Klippning - frisören bojkottade inte min blonda kalufs. Sen till Fyren och hälsade på. Riktigt trevlig stund på sängkanten hos 92-åringen. Klar i huvudet och förhålandevis pigg i kroppen - efter opererat benbrott.
 
Nu får ni klara er utan mig till lördagmorgon. Om jag nu inte ärså uppfylld av stockholm att jag måste blogga i morgonkväll. Apropå så kommer jag ihåg att jag har uppdrag att inhandla internationella tidningarna på den välsorterade affären på centralen.
 
God fredag tillönskas er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback