"Vicarnas" natt

2012-10-12, kl. 06.30
 
Verkar ha varit "vicarnas" natt -vice presidenterna har drabbat samman - och det är första nyhet på Kurirens nät. Förmodlingen ditputtad av hen i Norrköping - så det är säkert i NSD också.
 
Bra dag igår - tjaa??. Blev ensam på jobbet då gruppledaren låg hemma däckad av något USA-virus. Ont i axel-halsena-skulderblad - går på Ipren och "trafuril". Någon träning blev det inte - och blir inte idag heller.
 
Tog mig til Telia och fixade nu router - för 199 kronor per månad ska jag nu kunna koppla upp mig lite här och var - 50 spänn billigare än sega 3G.
 
Agerade "förrevisor" ute på Västbacken - färdigt för inlämning nu - Hjortborgen AB. Och så ett besök hos "tantena" - 85 och 90 år av vishet!
 
Fredag idag - och det gör mig hjärteglad - fast mest överraskad - hur hann vi hit? Själv är jag max på onsdag.
 
Men upp i hyfsad tid idag - kvart i fem. Tidningarna hämtade - lite frostknaster igräset. I helgen måste vi nog trycka dit plogpinnarna.
 
Båda lokaltidningarna slår förstås till med - slår upp på ettan - nyheten om varslet för SSAB, Medan SSAB sponsrade Luleå hockey går som på räls - så går det sämre för sponsorn själv. Undrar hur det synkar i längden?
 
Och medan vi andra sover så utkämpas inte bara vicepresidentdebatter - räddningstjänst av olika slag söker en "förrymd" 90-åring. Vi hoppas på snart och snabbt resultat,
 
I övrigt bara snälla tidningar idag. Åsa Petersen slår ett slag för Norrboniabanan - och uppmanar till gemensam manifestation - över blockgränser och annat.
 
Manfred och Valfrid  - Manne och Valle räknas också - har namnsdag idag. Grattis. Och idag skulle våran Hendrik ha fyllt 44 år - men han lämnade oss redan 1999. Alldeles för ung!
 
Idag blir det jobb. Klockan 12 äter jag lunch hos "Helmer" med några andra som också ska besöka Alviksgården!
 
Och får jag någon tid över ska jag leta efter det sim-kort som ska ta mig ut i 4G:s fantastiska värld!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback