Från insidan

2012-09-03. kl. 06.00
 
Godmorgon! Måndag idag - dax för nya tag. Stort behov. Gym och jobb riktigt eftersatta områden i veckan. Igår hann jag i stort sett  bara med fotbollen och födelsedagskalaset. Och fotbollen blev minsann  en riktigt fest  4-0 mot Kiruna avslutade Saras säsong. Nu tar basketen vid!
 
Fast jag hann faktiskt och med ett första steg mot att få vår utebelysning att funka. Pillade på en massa knappar och efter många försök så hittade jag iaf "ljus" i burken - det lyste från ca 21 till 05.30 i morse. Nu gäller det bara att försöka komma på vilka knappar som gav resultat - och och tajma in dem.
 
Var in och kollad den här bloggen från insidan - och upptäckte då att "livet" inte bara var svartvitt - texten varierade mellan ljuslila och svart - utan något synbart inbördes mönster eller logik. När jag klarat att att tajma in lyset får jag väl klura på detta?
 
Bra början idag - snoozade bara mellan 04.00 och 04.40. Har ambitionen att komma tidigt till jobbet - vilket för min del numer betyder 08.00. Herregud - tiderna förändras - förut hade jag förutom allt annat också tränat och var på jobbet vid den tiden.
 
Men nu har jag iaf hunnit läsa tidningarna och vara in och skriva på FB. Tidningarna domineras av den sorgliga nyheten om Viktor Brännström - 29-årig tvåbarnsfar från Piteå som avled under match. Oertisk på FB - bara minuter efter det måste ha hänt namngavs han på FB - och detta av en fd journalist. Outgrundliga äro de etiska reglerna för publicering. Risken att släkt och nära vänner fick dråpslaget via FB är stort!
 
Avbön av Karl-Petter Thorwaldsson (i tidningen står det "Peter" men det är väl fel?): "Jag börjar inse att jag har tänkt fel i hela mitt liv"  förvisso gäller det om arbetarrörelsens sätt att utse ledare - men han måhända konmer till insikt i andra frågor också. Kan läsats på Kurirens ledarsida - citatet.
 
Som Lena Sandin tex - som slutar som ledarskribent och övergår till "välfärdsprofitörernas" värld - något som hon använt allt sitt bläck för att bekämpa. Falskhet i den högre skolan! Kan läsas på Kurirens ledarsida - Sticket.
 
Och när ni ändå är på ledarsidan rekommenderas uppgörelsen med MP - "Miljöpartiets livslögn". Ledarskribenten avslöjar inledningsvis lite gudeliga kunskaper - kunde däremot efterlysa lite fler exempel på MP:s klåfingrihet - det finns.
 
Och apropå prioriteringar av tidningarna så nog kan man undra hur "Manifestation mot Nato" kanfå bevakning och ge utdelning i media. Å andra sidan är det väl bra att det här folket visas upp - en del ger mig intrycket att det mycket väl kan säja mig till Ryssland.Råkade passera en manifestation förra året - och det var otäckt - mycket otäckt.
 
Alfhild och Alva har namnsdag - grattis.
 
För övrigt konstaterar jag efter gårdagen att det man inte har i huvudet får man betala på något annat sätt. Igår fick jag vända tillbak till Alvik när jag nått Storheden. Mobilen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback