Inget skämt!

20120904, kl. 07.00
 
Under utredning är varför en del av texten här på bloggen blir ljuslila och en del vanlig trycksvärta färg. Av den anledningen gick jag in "utifrån" och kollade gårdagens inlägg. Och där snurrade en annons med rubriken "det är inget skämt" jag har faktiskt vunnit chansen till två presentkort á 10 000 kronor. Bara "klicka här" så...Jag har fått flera mail med samma budskap - men inneboende nyfikenhet sätts verkligen på prov. Undrar så vad som döljer sig bakom "klicket" - har bara klickat en gång - och då "fick" jag en prenumeration som man började skicka räkningar på. Jag fick hota med både Sverker Olofsso, Expressen och Tingsrätten innan jag blev av med den.
 
Bra måndag - med längre och effektivare arbetsinsats än vanligt. Och så ett rejält gympass. Vilket utlöste en längre PN - nästan fram till midnatt. Vilket gjorde att jag missade att kolla när utebelysningen kom igång. Med det gjorde den - och lyste ikapp med fulmånen. "Spökade" fram till klockan ett.
 
Och trots många sovtimmar lyckades jag med en rejält översovning idag - till kvart i sex. Enligt Kurirens horoskop har jag drömchansen framför näsan idag. Men sannolikheten är liten att jag ska upptäcka den. Förmodligen schwissade den väl förbi när jag försov mig. 
 
Hm - nu lägger jag av med skrivandet - tappar hela tiden sånt jag skrivit men det sparas inte.Nu har en kvart gått åt till såna "reparationer"-
 
Gratulerar Gisela på namnsdagen. Särskilt Gisela H som jag verkligen borde kontakta.
 
Jobb och träning - dagens huvudingredienser.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback