Måndag igen!

2012-09-17, kl. 06.30
 
På något sätt - måndag igen - trots att den inte varit något tänk på vilodagen. Fantastiskt trevligt konferens i Umeå. En fp-konferens utan personligt tjänstemanna ansvar känns lite ovant - men behagligt. Inte jag som behöver svettas över eventuellt försenade partiledareflyg och liknande.
 
Lite annorlunda boende - små celler i gamla fängelset. Men riktigt rent och fräscht - helt ok - och till ett mycket bra pris.
 
Och utanför programmet är jag mest nöjd med 50 minuters promenad på söndagmorgon kl. 06.30 - och att jag åkte direkt til träning på Actic när jag anlände Luleå - fem fullödiga träningar förra veckan.Nu nu träningsräkning. Idag ska jag ha avstämningsmöte på gymmet kl. 13.00.
 
Kuriren toppar idag med Nortland - första salvan ska skjutas i Kaunisvaara i november. Medan NSD r rubriken "Mot nya höjder" - om att önskemål kommer om att  bygga höghus - bara en tidsfråga innan förfrågan om att bygga 40 våningars hus kommer tror Kaj Hedstig. Tankar går till vår föreläsare Lars Westin  som hävdade att trenden är att folk vill bo tätare.
 
Helgens roligast sporthändelse - Asplöven vann mot Leksand. Luleå hockey får ursäkta - men det oväntade tar pris. Fö mötte vi Skellefteå AIK-bussen i Byske på lördagmorgon.
 
Helgens politiska händelse måste väl sägas vara att Linda Ylivainio fått sparken av Annie Lööf. Det är ju nära oss här hemma iaf - och andra tornedalingen - Christina Lugnet tidigare?
 
Undrade varför de gamla visdomsorden om rönnbär illustrerades med Johan Persson och Martin Schibbey. Så nu vet vi att det antingen  blir en mild vinter - eller tvärtom.
 
Som synes inte mycket i tidninganra som får adrenalinet att flöda. Skulle möjligen då vara polisens datorer som tydligen inte går att använda - Pust. Och det är ju inte första gången sånt händer - det var många datorer som stod i garderober i polishuset när datoriseringen genomfördes.
 
Sökte något om "Pust" - ovan - men hittade istället en opinionsmätning - om den kom igår eller nu på morgonen vet jag inte. Men kul att se att övertaget för de rödgröna nu minskat - och är fullt möjligt att snabbt vända på.
 
Dimman ligger nu jättetät över Berigårn. Men jag ska nog hitta ut så småningom. Jobb från 9, Viktväktarna vid lunch. Avstämning på gymmet kl. 13.00, Och träning också förstås. Målsättninen är väl att även denna vecka ska bli femstjärnig!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback