Samma lika!

2012-09-30, kl. 09.00
 
Regnig morgon - vaknade klockan fem som vanligt - men bestämde mig för att sova in bättre väder. Halvsju orkade jag inte ligga kvar längre - och insåg att vädret om möjligt blivit sämre = regnigare. DN dock inhämtad till kusinen  samtidigt som jag förpassade en påse i soptunnan!
 
Vet inte om det är vädret som gör mig lite "sint" - men när jag läser om "gossen" som vandaliserat 15 bilar i centrala stan - då tänker jag hur ska kommunen "belöna! honom. Om vi gör aktiva klottrare till graffitide konstnärer och avlönar dem - hur ska vi då belöna såna här vandaler?
 
Och så undrar jag om det verkligen är klokt och nödvändigt att hemligstämpa Säps;s räkenskaper ända ut till kaffekassan? Skulle vara intressant att se hur en sån nyhet speglas från utlandet? Och för det andra - hur mycket säger egentligen en resultatrapport? Utan tillgång till kontoanalyser och verifikationer?
 
Och Postkodlotteriet kommer till Kulturens Hus idag - för att dela ut drygt 5 miljoner till personer Hertsön - 129 stycken - med postnummer 974 52. Hoppas de iaf betalar rejät med hyra - det borde de ha råd med. Själv fortsätter jag att kasta postkodlotteriets försändelser i soporna - oöppnade!
 
Helge gratulerar vi på namnsdagen - och Lisa påstod att henne kompis Isabell hade namnsdag idag - så försäkerhetskull grattis till alla Isabellor också!
 
Och så håller vi tummarna för Jens och hans kompisar Erik och David som springer Berlinmaran idag. Har beställt resultatservice -  de startade 0900 och än har inget sms kommit. Få se om det funkar?
 
Annars får ni ha en bra söndag - själv röjer jag hemma på förmiddagen. Sen blir det en sväng och posta lite brev som jag glömde i fredags - före kl. 13. Tar mig en sväng på jobbet och sen lite träning på det. Blir en bra dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback