Hett tips!

2013-04-05, kl. 07.00 - och Ijra och Irene har namnsdag - det förstnämnda finskt och det andra grekiskt. Efter att en tid ha kollat på namnsdagar konstaterar jag bara att vi är rätt internationella med våra namn.
 
Fick ett hett tips igårkväll - det skulle gå att köpa matchen "gratis" via kabeltv - slå bara in ditt kortnummer och din pinkod - och köp. Och var har vi de uppgifterna då när det är 10 minuter till nedsläpp. Nä - det fick bli radio - men webbradio den här gången - och den var ju mycket bättre. Fast jag vet inte om det ideligen upprepade pausbudskapet om att "nästa period börjar strax" var så mycket bättre än tv:s reklam.
 
Spännande match med en nästintill snopen upplösning - 2-2 i full tid - och jag hade precis mojsat ner mig i soffan för att njuta förlängningen - 12 sekunder så var det slut - med seger för Luleå.
 
Nöjd med gårdagen i övrigt också - flera trevliga besök på jobbet - och ändå hann jag med mycket. Hoppas det inte är en bedräglig känsla att jag är ikapp nu?
 
Snoozknappen ska jag bryta bort - blev en timmes översovning idag. Att det ska vara så förtvivlat skönt att somna om dessa korta stunder.
 
Men nu har jag inmundigat dagens lokaltidningar - pappersvarianten. Båda försöker sig förstås på att sälja skinner innan björnen är skjuten - dvs Luleå till final.
 
Kuriren tar på ettan upp en otäck historia från Arjeplog - där ett HBT-par utsatts för upprepade allvarliga trakasserier. Och polisen förefaller inte alls ha gjort sitt jobb - lagt ned i brist på bevis. Får nog tala med sektledaren - dags för medborgarinitiativ?
 
NSD har inte plats på ettan för något mer än Slutspelet 2013.
 
NSD kör "provval" för kommunalrådskandidater i Luleå - ett provval som de själva inte genomför. "annan kandidat" får fler röster än en del av de namngivna. Själv undrar jag i vilken ordning kandidaterna satts upp på listan? Borde man inte satt upp dem i bokstavsordning för att vara neutral så att säga.
 
Ledaren i NSD förutsägbart om sossekongressen. Och Kurirens ledare spinner på temat att avgående BUN-ordförande säger nej till den välrenommerade internationella engelska skolan.
 
Läsvärt idag också - Johan Håkansson krönika i NSD - där han undrar om paritiet vågar söka sanningen? bakom SSU-skandalen. Själv skrev jag en kommentar igår på Fredrik Lundhs facebook sida. Han skröt över Unga Örnas verksamhet - och jag dristade mig till att hoppas att han skulle ha bättre kontroll i sin roll som förbundsordförande för Unga Örnar - än han hade i sin egenskap av SSU-ordförande. En ganska snäll kommentar om jag får säga det själv. Och Fredrik har inte svarat själv - men en vapendragare har varit ute och tagit heder och ära av mig. Jag sägs inte ha förståelse för att unga människor kan begå misstag.
Nu är ju Fredrik vare sig ung - och SSU-skandalen inget misstag utan ett systematiskt bidragsfusk som pågått i 8 år. Men det är ju enklast att försöka skjuta budbäraren.
 
Nu är mitt budskap slut - planerar för en kort arbetsdag - och på det en helledig helg. Kropp och själ behöver återhämtning.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback