Morgondagen i koppel?

2013-04-23. h kl. 07.00 (ungefär) och Georg och Göran har namnsdag.
 
Tre "oskrivna" dagar ser jag - var in här senast den 19. Ja - det har känts bra på ett sätt - men inser att den överblivna tiden helt och hållet lagts till jobbkontot - inte meningen. Kanske får återuppta skrivandet - får fundera på en annan struktur kanske.
 
Iaf skulle världens bästa Elma ha fyllt år idag - om hon fått leva - 92 tror jag. Min svärmor och Jens farmor.
 
Det var en krönika av Anders Köjs som lurade in mig på bloggen igen - så rolig med rubriken "Har du morgondagen i koppel?" Less på alla som hälsar "carpe diem" tycker han att vi levde igår också - och att vi förhoppningsvis ska leva i morgon också. Dock rekommenderar han att hålla morgondagen i koppel - den är lite svår att få att gå fot. Bara hålla med!
 
Själv får jag nu anledning att fundera vart 20, 21 och 22 april tog vägen? Igår vet jag iaf var jag befann mig - på jobbet från 08.00 - 20.30. Kanske inte full speed hela tiden - men tillräckligt länge för att kroppen ( och knoppen) signalerar att nu får det vara nog.
 
På söndag fick jag en knäpp - fixade två köttfärslimpor med gosås. Och ovanpå det kokade jag en blåbärsgröt. Levererade till Timmermansgatans matglada gäng. Och sen hälsade jag på faster Inga-Maj - och kom därifrån nyfikad och med en påse gobullar. Sen gick färden till "fastrarna" i Långnäs - hjälpte med deklarationerna.
 
Lördag? ja då njöt jag i solen på förmiddagen. En snabbvisit till jobbet - inhandling - och sen var jag på middag på Restaurang Ovanpå - med Doris också.
 
Med lite möda kunde jag iaf komma ihåg konturerna och de stora dragen för gårdagarna - skulle nog behöva hålla dem i visst koppel också - dvs skriva dag för dag - glömskan är snabb och god.
 
Hade precis bestämt mig för att INTE åka i förtid till jobbet idag - då fick jag ett sms från Agneta som övernattar på jobbet. Kunde jag ta med hårtork - som hon definivt skulle behöva tidigare än jag tänkt komma. Nu löste sig problemet - jag äger nämligen ingen fungerande hårtork. Sorry Agneta - men hoppas att tipset med Jörgen ger något.
 
Idag blir jag nästan apostroferad på Kurirens ledarsida - "Försvaret är en struts" - om det ryska övningsanfallen mot Sverige - och vår "flathet". Börjar dock känna att de ständiga mediadreven - oavsett vad det gäller - gör att jag inte riktigt kan falla in i kören.
 
Omar Mustafa drevet har de ju lyckats hålla igång länge. Hörde på radion häromdagen att Aftonbladets nyhet med citat som påstods vara från Islmiska förbundets stadgar - var felaktig. Hur har den dementin nått oss?
 
Annie Lööf är säkert tacksam för konkurrerande nyheter typ tragedin i Boston - hennes KU-förhör var väl ingen höjdare precis. Idag skriver OA och henne - men visst har det fått lite utrymme i media? Varför pressar man inte hennes stab som uppenbarligen försett henne med de felaktiga uppgifterna? Men det var ju mindre drev jag ville ha!
 
Det var faktiskt mycket småintressant i tidningarna idag - och dessutom denna hemska sak som jag fick som bonus när jag sökte länken till ledaren - om mord i Luleå. och under det om en man som misshandlats och förts bort.
 
För övrigt hörde jag igår om en busspassagerare på Länstrafiken som vägrats att åka med. Biljettmaskinen funkade inte - och då fick hon inte åka med. Låter så otroligt - måste kolla upp om det verkligen är sant. Har hänt mig på LLT:s bussar - att deras uppkoppling inte funkat - men då har det minsann blivit gratisåkning.
 
Nå nu har jag suttit här och lallat på - så jag inte kommer så tidigt till jobbet.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback