Vega gläder

2013-04-24, kl 06.30 - och Vega har namnsdag.
 
Vaknar till en rysligt dimmig morgon - 0-gradig temperatur.
 
"Vega-dagen" gläder dock.
 
Poäng för Piteås fotbollstjejer - lite oväntat mot ett starkt motståndarlag.
 
Och inget brott mot tystnadsplikten för den polianställde som lämnade uppgifter till tingsrätten. En sund utveckling att lagen tolkas till vanligt folks väl och ve och mot skurkar och bdragare. Allt för ofta har hårklyveri och juridiska spetsfundigheter gynnar skurkarna.
 
Ser att Roffes hörna (i Kuriren) ska övergå till krönika med namnet "Roffes värld" - från den 23 maj. Som tydligen också är Roffes födelsedag. Så passar på att i förväg gratulera R på födelsedagen - och oss läsare till den nya krönikan.
 
I övrigt flyter livet på - enlig Kurirens horoskop ska jag dra mig tillbaka från allt jäkt och ägna mig åt min partner. Dock förtäljs inte vem den partnern är? Horoskopet dristar sig också till att påstå att ingens tålmod är oändligt. Själv kan jag tillfoga att det dock är väl härdat vid 65+.
 
Nu snart mot jobbet. Svarttaxi till Kallax för leverans av sonen - förmodligen till Stockholm. Sen blir det jobb för hela slanten. Vet att kroppen undrar när det ska bli träning - men det är tungt nu.
 
Ha en bra onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback