Teknik strul

2013-12-16 kl. 06.30 - och Assar har namnsdag idag. Grattis!
 
Mycket mer kanske ni inte får veta - för denna morgon verkar internet strula - på båda mina liner ut - så den här gången sitter nog inte felet mellan stolen och skärmen!
 
Summerar en bra helg - avslutade igår med julmingel på expen. Många trevliga samtal som man inte hinner med annars. Flera jag saknade - konkurrensen av aktiviteter var stor - men också många jag inte mött förr. Och så skumtomtarna förstås - beroendeframkallande.
 
Mycket sport på TV/web - skidor i alla former gör mig harmonisk. Så länge det är andra som åker!!
 
Idag har jag börjat med att sprätta igång motorvärmaren - må hända lite överlopps - det kändes rätt varmt. Men ska man vara "svarttaxi" så ska man. Idag tar jag med kusinen här hemifrån - och sen åker vi förbi expen och hämtar upp sonen. Båda ska till Kallax med avgång 10.15 resp. 10.05.
 
Kuriren toppar med "fortsatt kris på socialtjänsten" - om belastning på den administrativa sidan - där vite utdömts för dålig arbetsmiljö. Jag kan undra om vi inte snart får motsvarande rubriker ute där det är "verkstad" - alarmerande rapporter från flera håll.
 
NSD har repotage om "stadig ökning av köp av tjänster" - bland annat om en man i Sunderbyn som tack vare "Ruttjänster" klarar att bo hemma trots kraftiga funktionshinder pga av en stroke.
 
Och årets första - men tyvärr inte den sista - 38åring omkom i skoterolycka  så lägligt satt i en svart ruta på Kuriren - skulle önska vi slapp flera såna 
 
Idag blir en vanlig dag på jobbet - som tack och lov aldrig är vanliga. Ett par besök av personer som inte hade möjlighet att delta på minglet igår - klippning kl. 12.30. Sen blir det väl jobb några timmar till. Mycket nu då ledigheten hägrar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback