Vilodagen

2013-02-10. kl. 07.30 - idag struntar jag i vem som har namnsdag - idag är det Lisa Sundströms dag - 13 år - grattis.
 
Dagen inleds med bakning av semmelbullar. Igår blev jag hemma hela dagen - med diverse pyssel. Lyckligast över att jag fick precis rätt touch av bittermandel på min mandelmassa. Och så blev jag bjuden på middag hos kusinen. Sen blev det lite hockyehäng på soffan framgör TV:n - vet inte esn resultatet. Har haft en lång och skön natt - nu är jag nog ikapp efter två alltför korta nätter.
 
På nyhetsfronten inte så mycket att orda om. Tjuvar gripna i Skellefteå som kan bindas vid en del inbrott här uppe. Men nytt villainbrott i Rutvik kan inte lastas de som sitter inne - finns hela tiden nya förmågor.
 
Ovanligt mycket bränder tycker jag - hyreshus på Västra Brogatan fick evakueras. Igår brann på det camping i Pajala - och nu bastubrand i Jukkasjärvi. Hoppas det inte är hos Anne? Några fler bränder - också vars gografiska placering fallit bort.
 
Tur att SD:s 25 års jubileum var igår - och inte på min Lisas födelsedag. Tidningen Expo har listat deras historia år för år - googla fram den. Med tanke på att ränderna aldrig går ur så blir man än mer förvånad hur ca 10% av befolkningen kan säga sig sympatisera med dessa. Ser att Jonas Brännberg och Rättvisepartiet varit ute och manifesterat mot nazismen och rasismen. Bra - men tänk att de alltid glömmer kommunismens illdåd? Apropå att ränderna aldrig går ur.
 
Vilodag alltså - hade inte tänkt skriva något här - och nu är det punkt. Ska baka semmelbullarna- sen basket på Sundivs. Sen födelsedagsfirande på Timmermansgatan. Och sen en liten sväng in till jobbet - har ju inte varit där sen torsdag. Måste se att det står kvar - och lista upp en åtgärdslista för mailen som kommit. Skönt med en färdig att-göra--lista på måndagmorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback