Döm själva

2013-07-31, kl. 07.00 - sista dagen i sommarmånaden juli - och Helena och Elin har namnsdag. Grattis.
 
Börjar med rubriken - döm själva - och anknyter till det jag skrev om igår - aktivisterna vid Kallak. Ett you-tube-klipp som aktivisterna själva lagt ut. För att vi skulle förstå vilka råa sällar polisen är. Själv blev jag imponerad av polisens agerande - mitt tålamod hade inte pallat på samma föredömliga sätt som deras.
 
En bra dag igår - igen. Blev förvisso länge på jobbet, Längre än tänkt för att jag tog mig för att frosta av kylskåpet. Och det tog tid. Detta i kombination med att jag fick uppdrag med svarttaxi gjorde att jag inte iddes åka hem emellan. Skjutsade fyra "halvväxtingar" till Alvik. Lisa och tre av hennes kompisar till fotbollsträning.
 
Lite sim-VM hann jag också med - både på jobbet och hemma. Ingen stor sport simning? Ingen enda på fb som skrivit om Sara Sjöströms fjärilsguld? Inga löpsedelsrubriker heller . iaf inte på nätet.
 
Idag var det ett tydligt väder när jag steg upp - var säker på att jag skulle jobba idag. Men nu verkar det klarna upp. Men jag måste nog in iaf - posten har aviserat 7 kollin. Kanske tom måste rappa på så jag kommer i tid - man vet aldrig hur morgonpigga de är.
 
Nå tidningarna är lästa - NSD slår upp om en liten mjölkproteinallergisk pojk som fått en svår allegichock efter att ha ätit varmkorv i Piteå. Kuriren slår upp om svart trafikår i Norrbotten. Och visst har det varit mycket hemska olyckor? Fler än vanligt?
 
Dagens undran gäller Sture Bergwall fallet. Idag förväntas han bli friad för det 8 mordet han fällts för. Fatta hur stort detta är, Hur är det möjligt att svenskt rättsväsende blivit så duperat? Och stackars alla anhöriga till de mördade - nu återstår frågan vem som utförde de förfärliga dåden.
 
Och idag har Kuriren länkat till ledarsidan - förhoppningsvis var det bara segt igår. Sticket idag om fifflaren från Piteå - Mikael Åström. Och visst är det intressant med kopplingen till SSU-affären - inte minst för att väl Åström också är gammal SSU:are. Själv har jag ju förutspått att någon tjänseman inom SSU kommer att "offras". Blir spännande att följa den upplösningen i båda de här fallen.
 
Nu är min bloggtid ute igen - tiden går fort när man har roligt. Ha det gott.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback