heligt folk

2013-06-10, kl. 06.30 - och idag är det heligt folk - Svante som har namnsdag. Och så Börje med betydelsen "beskyddare". Vi gratulerar dessa herrar på namnsdagen.
.
Blev jobb igår - det mulnade av vid 10-tiden så jag kastade om mina planer. Men det gjorde vädret också - dvs solen återvände nog innan jag ens rundat Sundis. Men då var det så dags. Ganska nöjd ändå över att ha fått undan massa smågrejor som tärt samvetet. Och här hemma hann jag ändå köra ett antal maskiner - tvätten fladdrar nu på tork i den svaga vinden.
 
Jodå - vädret är med oss idag också. Underbar ljummen morgon med sol och fågelkvitter mötte mig när jag hämtade in tidningarna klockan 5.
 
Icke-nyheter - iaf inte heta såna - toppar båda tidningarna. Ordkrig om avtal i Gällivare i NSD - och Kuriren tar upp ett fall där Räda Korsets behandlingscenter hjälpt en kvinna. Och så Svartöstadsdagen i båda - och bara så trist med exakt samma rätt stora bild på båda.
 
I de stora bladen kan vi tal del av Madde och Chris - i minut och parti. Och om att prins Philip firar sin 92 års dag på sjukhuset. Och läget allvarligt för Mandela som väl tom är årgångar över prins Philip? 95-år läser jag sen!
 
Ser fö att prins Philips barnbarn prins Harry visat civilkurage - avstyrde misshandel av homosexuell.
 
Och bra beslut av regeringen om att flytta ut DO till någon förort. Borde gälla fler myndigheter - varför koncentrera allt till city med trafikinfarkter som följd. Och kanske kan det här bli början till andra utlokaliseringar? Och på tal om trafikinfarkter - datorhaveri riskerar totalkaos i tågtrafken idag.
 
Nå nu är det en ny dag - det är nu livet är. Idag ska jag göra återdebut i kommunpolitiken. Första sammanträdet med något som skulle kunna kallas "arvodeskommittén".Nästan lite småpirrigt att kliva in i kommunhuset igen - men det ska bli roligt att jobba med det här, Viktigt att stärka upp fritidspolitikernas möjligheter att verka. Det kan låta pompöst - men det handlar faktiskt om demorkatin.
 
Ha en riktigt bra måndag - och har du inte satt ut plantorna än  - sä gör det. Nu är järnnätterna passerade med råge,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback