Kort rapport

2013-06-08. kl. 08.00 - och Eivor och Majvor har namnsdag. Och som vanligt dyker det upp människor jag mött när namnen skrivs. Tant Eivor på backen - och Majvor Lundberg. Den senare en som fick Kläppenskolan samtidigt som jag - några år äldre än mig - men vars utseende finns kvar på hårddisken. Kan undra varför hon dök upp just denna morgon?
 
Är lyckligt ovetande om det åskväder som tydligen härjat här i natt. Läser om det på FB. Själv vaknade jag av regnknatter på fönsterrutan. Och nu strålar solen igen. Perfekt sommarväder - regn på natten - sol på dagen.
 
Sol och varmt var det igår också - ett examensväder som taget ur en sagobok. Firade den ute på Alviksskolan. Där Lisa agerade konferencier. Konstigt att inte åka upp till Västbacken där vi varit de senaste 12 åren. Vi drog till stan och sammantrålade med andra examensbarnet Sara. Kanonbetyg för både!!
 
Själv gjorde jag en sväng till jobbet - men det blev inte långvarit. Svårt att mobilisera glöd klockan 13 en fredageftermiddag.
 
Istället åkte jag hem och fortsatte tuktandet av den nya mark jag brutit. Ja - först "skalade" jag av det som var kvar från Kerstins klippning.
 
Hittade en död skatunge - en som troligen ramlat ur boet. Strax efter "dog" in Klippo. Trodde ett tag att det skulle bli dubbelbegravning - men det visade sig bara vara en säkring som utlöst.
 
Kvällen avslutades med fotboll - gick dåligt har jag förstått. Eller rättare sagt det vände inte matchen sen jag somnade in troligen en lite stund innan slutet.
 
Idag ska jag tillbringa dagen i Gammelstad. Fotbollscup för Lisa med matcher 10, 12 och 14.
 
Något kommenterbart om politik hittar jag inte - eller minns iaf inte. Så detta var en kort rapport i all enkelhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback