Lång dags färd...

2013-06-29, kl. 05.30. Peter och Petra har namnsdag. Grattis!
 
Vaknat till ännu en mulen dag - men fortsatt nöjd med sommarvädret. Egentligen är det ett gott tecken. Tror oftare det går från mulen morgon till fin och solig dag - än tvärtom.
 
Fast idag ska blir det en lång dags färd...mot fortfarande hemliga mål. Uppvaktningar som iaf den ena borde bli en överraskning för föremålet. Och själv kommer jag att ha kört mer än 75 mil när jag landar hemma på Berigårn fram emot aftonen.
 
Får trafikråd från Kurirens horoskop - "en farlig situation i trafiken visar nyttan av ditt goda omdöme". En tackar. Dessutom utlovar horoskopet möte med en spännande främling. Ja iaf är det tur att man inte döms efter det man hittar på i sina drömmar. I natt har jag "pussat" på en massa kända och okända män - och rumlat runt i värsta tonårsstil.
 
Mycket att både läsa och kommentera från tidningarna - inte minst landstinget contra Sensia. Men det finns säkert anledning att återkomma. Nu ska jag prioritera att hinna med att koka kaffe och ta med en termos. Thomas blir mycket trevligare att umgås med och han får sina morgonkoppar.
 
Dock skickar jag med er en fundering som också gäller landstinget. Fick häromdagen hela 38 kronor i ersättning för en resa till röntgen i Kalix. Själv hade jag nog aldrig kommit på att be om ersättning - men uppmanades att fylla i några papper (hade de frågat om jag yrkade på någon ersättning hade jag nog varat nej). Alldeles säkert har jag inte uppgett mitt kontonummer i Swedbank - använder aldrig det kontot. Lika fullt verkar Swedbank ha lämnat ut det kontot till landstinget - för där har de landat mina 38 kronor. Frågan är till vilka fler Swedbank isåfall lämnar ut mina kontouppgifter?
 
En fin lördag tillönskar jag er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback