Ny vän, teknik och kommunikation

2013-06-18, kl. 07.00 - och Björn och Bjarne har namnsdag. Grattis!
 
Känner mig oinspirerad denna morgon. Söker energi i Kurirens horoskop. Och får veta att jag tillsammans med en ny vän ger mig in i något som handlar om teknik eller kommunikation. Och någon ska betrakta mig. Misstänker att det handlar om teknik - och att den som betraktar isåfall kommer att skratta gott. Inte liksom min tekopp det!
 
Måndag avlöpte som den skulle. Jobb fram till halvtre. Sen skulle jag åka till tippen med en massa skräp. Dock möttes jag av regn redan på Notviksrakan. Så jag tog en tupplur istället när jag kom hem. Två timmar - men sen fick jag iaf en del gjort. Packat och klart för att åka till tippen nu på morgonen istället.
 
Sen blev det basket via radion. Bra start men sen gick det åt pipsvängen mot Spanien. Kan inte se att det handlade om annat än felcoachning?
 
Sov gott i alla fall - baskettjejerna vidare - och även om de har uppförsbacke nu så kan vad som helst hända. Och i alla fall så får barnbarnen som är på plats i Vannes se många svenskmatcher.
 
Solig och fin dag mötte mig vid 5-tiden. Inte så varmt - och nu har det mulnat av lite. Men fortfarande den mest okeja sommar jag kan minnas. Å andra sidan minns jag inte så mycket numer. Igår missade jag att Thomas om en dörr som inte var upplåst som den skulle.
 
Haparanda toppar Kuriren med arenan och en artikel om bad- och sjövett som kan rädda liv. Och nog är det minsann märkligt att det i södra hamn - tuttifruttihusen - inte finns en enda kajstege? Till min häpnad ser jag också att kommunen säger sig ha ansvar för badplatsen på Näset. Glädjande - men nog skulle man vilja se något spår av det ansvaret! Den lina för markering av bråddjupet som jag kämpade till oss via fullmäktige - ja den lämnade badplatsen före jag lämnat fullmäktige. Upptäckte jag av en slump!
 
NSD meddelar på ettan att det stormar kring Norrtåg. Som belöning för att inget funkat runt det bolaget så har den socialdemokratiske ordföranden Hägg fått en fyrdubbling av arvodet.
 
I övirgt inget att höja på ögonbrynen för. Ledaren i NSD dissikerar varför det är så stort bortfall i SCB:s stora undersökning. Ids inte ens läsa det. Kuriren i sin tur läser lusen av miljöpartiets bilfientligthet. Gäsp!
 
Nu tar jag itu med tisdag. Den blir nog bra den också! Hoppas på lite trevliga besök på jobbet idag. Fast svaret kanske blir en mängd kartonger med valsedlar till Kyrkovalet. Misstänker att F.I.S.K lånat partiet som mellanlagringsplats. Å andra sidan kan jag avslöja att jag återfinns på Nederluleålistan - om än på sista plats!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback