Bara duger

2013-03-23. kl. 07.30 - och Gerd och Gerda har namnsdag. Grattis!
 
Morgonens behållning - "Linas Lördag" i NSD - peppar för att man bara duger. Man måste inte allt man tror -  man duger ändå. Man duger fast man regelbiundet genar kraftigt i kurvorna. LÄS DEN OCH FINN TRÖST!
 
Man kan till och strunta i att skriva på bloggen. Låta bli att tala om att jag sovit lite för länge - kvart i sex. Missat Dacapo - fast jag inte hellre ville än ha något annat som bakgrundsljud till tidningarna än TV:n. Behöver inte erkänna att jag somnade till fotbollen - inte så konstigt - betyget blir tråkigt även i Expressen.
 
LF förlorade igår - tackar 24norrbotten för sändningen iaf. Och viktigaste matchen blev seger - Saras lag "krossade"
Råneå i Lulebocup. Fortsätter idag - matcher krockar dock - Sara kl. 10 och Lisa 10.30 - Bergskolan resp. Örnäshallen. Svårt med logistiken där. Men rättvisan säger att det blir en Lisamatch idag.
 
Läkarbesök idag klockan 14 - det angår ju heller ingen mer än mig själv. Men om ni vill veta är det "öron-näsa-hals" - den kroniska bihåleinflammationen ska få sin dom.
 
Missar en basketmatch - 13.30 - hockey kl. 16 - den lär vi kunna se på 24norrbotten. Ska hinna några ärenden på stan - och dejta med Carina 13.45.
 
Läser om Pia Sundhages 7-1 - sju positiva saker väger upp en negativ. Och eftersom jag berömde NSD inledningsvis får jag väl sluta med att säga att över dagens Signerat Östman var det vibbar från fornstora dar. Har varit lite less på både Grönng och Östman - men som om de läst mina tankar kom båda igen två veckor i rad. Mera så!
 
Nu ska jag memorera Linas krönika igen - och ägna mig åt att kraftigt gena i kurvorna och bara gå omkring och duga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback