Bebådelse

2013-03-25, kl. 06.30 - och inget namnsdagsbarn idag - Maria Bebådelsedag. Vi som inte hoppas på något kungörande av graviditet - ial inte för egen del - kan väl få hoppas på bebådelse av något riktigt trevligt idag. Känns som om det skulle behövas.
 
Söndagen den bara försvann den också. Hann iaf med årets första sollapande - på sparken vid stallväggen. Livsandarna fick första uppvärmningen.
 
Årsmöte i Överkalix - resan gick fort med trevligt sällskap i bilen. Och kul att se Studieförbundet Vuxenskolans nya lokaler - stora, ljusa, fina. Och alldeles i hägnet av kyrkan! Välsignat!
 
Skrämmande läsning i NSD - som granskat avvikelserapportering inom skolan. Både om mobbning av elever - men dessvärre också övergrepp av pedagoger.Den sistnämnde omplacerad - och man funderar ju vart?
 
Kuriren toppar med dödshotet från Ung Vänsters ordförande - nyhet som också spridits i riksmedia. Det är ju inte länge sen en annan vänsterpartist från Pajala figurerade med ett liknande dödshot. Och han sitter kvar i "orubbat bo" bland annat i landstinget väl?
 
Annars mycket sport i tidningarna  tårdrypande bilder av förkrossade LF spelare - medan sötman sugs ut från Luleå hockeys avancemang till semin.
 
Gratulerar Ulrika - som jag träffade igårkväll - på födelsedagen. Själv blir jag uppvaktad ikväll - med Ronny Erikssons show på kulturens hus. Kul.
 
Men innan dess ska mycket hinnas med - en riktigt topp med jobb nu. Och skönt och nödvändigt att hinna med före påskledigheten - annars är risken stor att det stör påskhelgens sollapande.
 
Mot jobbet!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback