Statistiskt bra

2013-03-14, kl. 07.00 - och Matilda och Maud har namnsdag.
 
Skitstart idag - översovningen med 1 timme. Får nog fundera hur jag ska ha det med mina morgonvanor. Har ju trott att bloggen var det som balanserade adrenalinhalten - men 24-timmarsblodtrycket visade att stunden vid bloggen var det röd varningsfärg. Och det var minsann en morgon då jag försovit mig - och skulle skynda att skriva av mig.
 
Läkarbesök alltså igår - med godkänt resultat väl. För genomsnittligt var mitt tryck perfekt - eftersom hjärtat mest bryr sig om att det är statistiskt bra dvs att det får jobba lagom sett i ett dygnsperspektiv.
 
Övrig nyttighet igår - beställde pass. Imponerad av okrångligeheten. Om jag bortser från att polisens reception inte fanns där jag förväntade mig - utan porten bortanför - så gick det otroligt smidigt. Var minsann inte där inne mer än 5 minuter - och 350 kronor är väl inte mycket att uppröras över.
 
Och ny påve har vi fått sen senast jag skrev här - Franciskus.den I . Det är väl en del som blir lyckligare av det kan jag tro.
 
Våra lokaltidningar har hittat var sin nisch idag. Kuriren toppar med Hammarstedt och att det ska vara Ögrens order att han skull få gå. Ja lite sovjetstuk skrev jag redan igår.NSD har också skrivit om det - men håller det på en lägre nivå - iaf på ettan.
 
NSD toppar istället med att kända kriminella portas från krog. Och hos de kriminella verkar det inte saknas resurser - har anlitat en välkänd avdvokat. Vi får väl hoppas de inte omfattas av någon form av rättshjälp?
 
Och Luleå hockey vann första ronden mot Västra Frölund på hemmplan. Mycket groll verkade det ha varit - och rop på matchstraff från Västra Frölunda - som "hotar" med att vi möts ju på fredag igen.
 
Ingen av tidnignarna verkar ha lagt ut matchen Ögren-Hammarstedt på nätet. Där hittade jag dock denna kuriosa nyhet - som kom igår - om att sossarna i Kalix ställer in årets 1:a maj tåg till förmån för en manifestation över partigränserna. Skulle förvåna mig om inte det här blir en riksnyhet - redan protesterar det "gamla gardet". Lite förvånad över att övriga partier snällt fogar in sig i tåget - med tanke på hur s i Kalix hanterat demokratin tidigare.
 
Nu dags att börja tänka på jobbet. Motorvärmaren jobbar - fast bara minus 18 idag. Finbesök från partivän idag - Håkan Lindh Skellefteå - som ska till Kommunförbundet - men som besöker oss också. Kul. I övrigt packar jag väl träningsväskan - men idag kan det bli antingen eller - gjorde veckans 2.a igår. Nöjd.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback