Bonusdag

2013-05-10. kl. 06.00 - och Esbjörn och Styrbjörn har namnsdag. Grattis!
 
Uppe tidigt idag - denna bonusdag De flesta är lediga - och det går snabbt att ta sig in till stan. Och inte mycket nytt tillförs att-göra-listan. Telefon och mail går på lågfart. Om n inte de regniga och gråa vädret gör att andra också jobbar på sitt håll.
 
Apropå jobb och effektivitet så är det inte utan att jag känner igen det - med flera jobb - och massor av järn i elden.  Inte nu - men då! Fullt så effektiv som denna dam var jag dock inte - och ändå sprack det på sitt sätt. Det kan dock vara värt att länka - som varning för de som känner igen sig.
 
Hoppas på bonus i fallet med den försvunna Bodenkvinnan också. Och hon är 20 - inte 16 som jag skrev igår. Kan bara hoppas att de andra spår som polisen andas om - kan ge något. Att hon kan hålla sig undan på eget bevåg. Fantastiskt iaf med alla frivilliga som går skallgång. Och förfärligt med alla rykten som tydligen sprids - om upphittad telefon med mera
.
Igår försökte jag mig på lite krattning, blomomsättning med mera. Vet inte om det var något från det som gjorde att jag mest bara vilade och sov från efter lunch någon gång. Snömögel sägs det ju vara gott om. Kan bara hoppas att det inte var någon sork- eller råttpest?
 
Men är pigg och glad idag - så det var väl latmasken som slog till. Hockyen såg jag dock inte upplyftande historia precis. Sen har jag sovit en hel lång natt!
 
Nu hoppas jag dock på ett lyft idag. Kan börja med minus på vågen - hann ju inte med mycket mat igår - och så flyt med jobbet. Målet att vara där halvåtta! Och att allt på listan är struket när jag åker hem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback