En skvätt blogg

2013-05-09 kl 08.00 - idag blir det bara en skvätt blogg - inga tidningar idag -inte ens DN. Trodde att detta var en namnsdagslös dag också - men icke. Reidar och Reidun gratulerar vi.
 
Och så firar vi att det är EU-dagen idag - och att Oscar på Värmdö fyller 1 år idag. Hipp, hipp, hurra!
 
Och firas bör att vi vann över Norge i hockey - måste erkänna att jag inte har slutresultatet klart för mig - men så där i storleken 6-1 kan det vara. Fick telefon på sluttampen.
 
Gårdagen blev bra - tiden räckte till bra på något vis. Fick undan en hel del på jobbet - och slutade ändå kl. 13. Fast å andra sidan hamnade jag på jobbet redan före 8.
 
Väl hemma på Berigårn hamnade jag i pergolan - i solen - utan att ens passera in i lägenheten. Det fick vänta. Tant Lilly och jag lapade sol medan kusin Kerstin jagade på mellan blomkrukorna.
 
Hann med någon timmes vila innan hockeyn tog vid. Ja och sen var det inte mer med det - då blev det sova av. Och ändå till klockan 6 idag. Inga tidningar - inte ens DN. Man kunde önska då att inga tragedier hänt - men på nätet blir jag mest förtvivlad över tragedin i Eslöv - med den bortglömda 2-åringen som blev kvarglömd i bilen och dog. Två osannolika faktorer som samverkade - osannlikt att man kan glömma att lämna sitt barn - och osannolikt att motringningen från dagis inte funkade just denna dag. Fat man undrar ju om alla dessa policies och riktlinjer bara utgör hyllvärmare?.
 
Och händelserna i Cleveland - också bara osannolikt. Och i Boden är ytterligare en person försvunnen - en 16-årig flicka som söks i terrängen.
 
Det är bara vädret som sannolikt - från ljuvligt soligt och varmt igår - till kallt och grått idag.
 
Men vi har alla eget ansvar för att ändå göra det här till en bra dag. Godmorgon alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback