Till min dotter...

2013-05-30, kl. 07.00 - och idag gratulerar jag min dotter - utifall att jag hade haft någon. Veronika skulle hon ha hetat - men så blev det ju en Jens istället. Vera och Veronika har alltså namnsdag idag - grattis.
 
Himla trevligt hade vi igårkväll på Blodomloppet. Elva deltagare kämpade i folkpartiets färger - allt från Anne som sprang 1 mil till gänget som promenerade. Och nu är det fler än Anne som snackar om Jägarmarschen.
 
Själv inkasserar jag idag min fjärde förkylning för den här säsongen. Vilket samband med har med min förträngning i bilhålan återstår att se. Efter besöket på SuS igår inser jag att det blir en "revirstrid" mellan läkare och tandläkare. När "fallet" är avslutat ska jag skriva om hur mycket en enkel bihåleinflammation kan kosta - bara för att det brister i samordningen - dvs revirpinket mellan NLL och privata aktörer. Jag säger bara - journalerna till folket - inklusive röntgenbilder!!
 
Doltnummer skulle också vara värd en egen blogg. Såg på FB en som uppmanade att den person som ringde till hen - med dolt nummer - skulle messa istället. Hen svarade inte på dolda nummer. Jodå - hen hade själv doltnummer, Vilken cirkus! Ring gärna - men messa först! Grattis Telia och andra aktörer - vi dubbeljobbar och ni inkasserar kulorna.
 
Nu har jag faktiskt inte tid att vara här mer - för jag har beting att vara på jobbet - för Gerd ska komma in och hämta en gammal DN - korsord!
 
Njut av sommaren - det är nu den är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback