Ensam allena...

2013-11-15, kl. 10.00 
 
och bortglömd - åtminstone känner jag mig just nu så!
 
Har inte kommit ut på Facebook sen igårkväll. Får bara besked om att mitt konto inte är tillgängligt - och att det ska lösas inom några minuter.
 
Det har gått många minuter nu - och inget har hänt. Kan inte ens komma fram och skapa ett nytt konto???!!!
 
Bra dag igår - också! Mycket nöjd med Jan Björklunds tal . nöjd också med de två "nyheter" han presenterade. Angående samtyckes paragragafen - må jurister hävda att det blir knepigt att formulera - och revymakarna får näring til sketcher där anteckningsblocket tas fram i sängkammaren. Men kom då ihåg de många fallen som säkert upprört dig också - där gärningsmän inte kunnat fällas pga av brister på tydliga signaler!
 
Enligt Kurirens ledarskribent - tillförordnad ska tilläggas - så står valet mellan Valfrihet eller feminism? Behövs naturligtvis inget frågetecken här - både ock gäller. Frågan är väl bara för vems valfrihet vi "stöttar med skattepengar? För mig handlar en extra pappamånad inte om feminism utan i huvudsak om att stärka männens rätt till sina barn. Och barnens rätt till båda föräldrarna. Det är inte på alla arbetsplatser - starkt manligt dominerade - det är så lätt att hävda sin rätt att vara ledig med sitt barn! 
 
Men det är ganska kul när man ser att när Kurirens ledare vill kasta oss i armarna på sossarna - så undrar OA varför vi inte närmar oss socialliberalismen? Vi kanske börjar ha hamnat rätt?
 
Båda tidningarna håller liv i rättegången - och NSD "avslöjar" återigen ett spår som enligt NSD polisen inte har prövat. 
 
Noterar att det återigen sätts rekordpris på borätt (fast heter det inte bostadsrätt?) i Luleå. Etagelägenhet högst upp i höghusen på "Shelltomten" på Kungsgatan. Skulle inte ens vilja bo där!
 
Måste väl låta PT - och sonen - vara med idag. Den senare säkert nöjd med rubriken på dagens PT "Folkpartister vill förstatliga vården". Det handlar nu inte om alla sjukvård utan om sjukhussjukvården. Blir spännande omröstning i morgon - känns iaf som om ett statligt ansvar för specialistsjukhusvården är hemma. Återstår att se om landsmötet tar beslut fullt ut som vi önskar från FP-Norrbotten.
 
För övrigt kan ni också följa landsmötet både via vår egen hemsida  www.folkpartiet.se eller vi SVT.se Forum.
 
Ha en bra fredag - nu ska jag se om FB släpper in mig?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback