Skriva eller inte skriva?

2013-10-23. kl. 06.10  - och lägger in en fusklänk. Kommer aldrig ihåg att kolla om det verkligen ger resultat - dvs svart färg?
 
Livet går sin gilla gång - och innehåller mest jobb och sov. Tyvärr inte längre träning - har gett upp det projektet - och återupptar den 5/11.
 
Igårkväll när jag kröp till sängs smattrade regnet mot rutan - rätt trist. Varmgrader när jag hämtade tidningarna. Blev bara en försumlig översovning idag - till klockan 5.
 
Dystra rubriker i lokalpressen. Polisbevakning på Munkebergs förskola - för den hotmisstänkte släpptes pga av juridiska spetsfundigheter - häktningen skedde inte inom angiven tidsram. Andra delen av Kurirens etta - om babyn som blev påkörd i Bäligen och som avled igår. NSD toppar med reportage om två uteliggare som tältar nedför residentet. Känns som om man har få anledningar att klaga på livet! 
 
Ser helt plötsligt att det finns en funktion här på bloggen där jag kan ställa in NÄR inlägg ska publiceras. Fast för närvarande funderar jag mest om jag på något sätt kan spara det jag skrivit under åren. När började jag? 2005? 2006? Men mest funderar jag ju nu om skriva eller inte skriva?
 
Så länge får jag väl återkomma här med ojämna mellanrum. Kanske inspirationen återvänder?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback