Gällivare nästa!

2013-09-26, kl. 07.00 - och vem som har namnsdag har jag dålig pejl på - får köra med en fusklänk och se om texten blir svart.
 
Bra dag igår - gjorde veckans andra träning - och på kvällen var jag och kusinen på clubkväll hos Mode Magefique. Kan bara konstatera att det var länge sen kläder var till för att värma och skyla kroppen. Nu finns det hur många varianter som helst - inte minst av engångskaraktär dvs extrema kläder som du har få tillfällen att använda och har du använt den en gång kommer alla ihåg att du burit dem tidigare.
 
Lite upprörd över beslut där kära partiet hamnat fel. Byta bregott och mellanmjölk mot margarin och lättmjölk. Låter inte så genomtänkt. Men mest upprörd blir jag ändå över att politikerna i BUN överhuvudtaget ska diskutera och ta såna detaljbeslut! 
 
Andra upprördheten - äntligen läggs nu ett förslag om "a-kassa" för riksdagsledamöter. De generösa och gräsligt stötande avgångvillkoren för politiker ska äntligen bort. Har inte läst förslaget i sin helhet - men nivån verkar absolut ha närmat sig det som gäller vanligt folk. Men riktigt irriterande att de "kackar i eget bo" genom att säga att det inte ska gälla de som redan sitter i riksdagen. Märkligt! Naturligtvis ska man inte kunna ändra reglerna som gäller - de som sitter nu har gått in under de förutsättningarna - men att de ska få fortsätta att befinna sig i denna frizon är oacceptabelt. Det har ett val - de kan avgå nu och lösa ut "fallskärmen" - eller kandidera igen - och finns sig i de nya reglerna.
 
Nå nu är det Gällivare nästa som gäller - blir en lång dag -. möte 18.30 och några timmar - sen en hemfärd på 25 mil - förhoppningsvis utan snö och halka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback